Rá sem ismerni Ewan McGregorra az új sorozatában, előzetest kapott az 'Egy úr Moszkvában'

Alig néhány hét múlva érkezik a Showtime legújabb dobása, az Egy úr Moszkvában (A Gentleman in Moscow), amelyhez befutott az első előzetes, amiben alig ismerni rá a bajuszt viselő Ewan McGregorra.

Amor Towles azonos című regényének adaptációja, Alexander Rostov gróf (McGregor) történetét mutatja be, aki az orosz forradalom után rájön, hogy múltja bizony a történelem rossz oldalára állította. A hatóságok házi őrizetbe helyezik egy szállodában, amelyet sosem hagyhat el, ahogy pedig telik az idő, Rostov elszigetelve figyeli, miként változik meg körülötte a világ.

Az Egy úriember Moszkvában a Lionsgate Television és a Paramount közös produkciója, a hazai forgalmazásáról egyelőre nincsenek hivatalos információk. McGregor mellett a sorozat további főszerepeiben Mary Elizabeth Winstead, Björn Hlynur Haraldsson, Paul Ready, Anastasia Hille és Johnny Harris lesz látható.

Mutatjuk a friss előzetest idelent.

FRISSÍTVE: A sorozat április 18-tól lesz látható itthon a SkyShowtime-on.

dráma | thriller | történelmi

SkyShowtime (2024.04.18.)

Egy orosz arisztokrata megmenekül a haláltól, és házi őrizetbe kerül, miközben a bolsevik forradalom zajlik a szemei előtt. több»