Még 2010-ben merült fel, hogy Amy Heckerling kultikus vígjátéka, a Nicsak, ki beszél rebootot kapna, mostanáig azonban semmit sem lehetett hallani a produkcióról.

Úgy tűnik, hogy a forgatókönyv végül a Sony Pictures stúdióhoz tartozó Screen Gemsnél landolt. Az eredeti film története szerint Mollie (Kirstie Alley), a nagyszájú titkárnő gyermeket vár főnökétől, aki hallani sem akar a dologról és eszébe sincs elválni a feleségétől. A kilátástalannak tűnő jövő ellenére a nő megtartja a babát, s hamarosan megszületik a kis Mickey. Ám a gyermek megszületése után segítségre van szüksége, ezért épp kapóra jön James (John Travolta), a kissé infantilis taxisofőr, aki szívesen vigyáz a kisfiúra.

Az 1990-ben mozikba került film a mindössze 7,9 millió dolláros bevétellel szemben közel 300 millió dollárt hozott a konyhára, így nem is volt kérdés, hogy elkészüljön a folytatás, a Nicsak, ki beszél még!, majd a Nicsak, ki beszél most!, ez utóbbi azonban nem tudta megismételni az előző részek sikerét.

A Deadline magazin számolt be végül arról, hogy Screen Gems hivatalosan is bejelentette a produkció előkészületeit, és bár a szinopszisról nincsenek további hírek, úgy tűnik, hogy a forgatókönyvért és a rendezésért is Jeremy Garelick felel majd, aki elmondta, nagy valószínűség szerint saját szülői tapasztalataiból merít majd inspirációt a sztori megírásához.