Reese Witherspoon nemrég elárulta, milyen új befektetésen is gondolkodik. A színésznő ugyanis az elmúlt években elképesztően nagy vagyonra tett szert.

Witherspoon vagyona 2021-ben közel 400 millió dollárra rúgott a Forbes magazin értesülése szerint. A BBC The One Show című műsorában adott interjú során pedig a színésznőt arról kérdezték, hogy érdekelné-e, hogy a Wrexham tulajdonosainak, Ryan Reynoldsnak és Rob McElhenney-nek a nyomdokaiba lépjen és befektessen egy angol focicsapatba.

“Ha az Arsenalban lenne hely, az összes fiam és mindenki nagyon izgatott lenne. Az a kedvenc csapatunk” - felelte Witherspoon, mire a műsor házigazdája Jermaine Janas, aki korábban a Tottenham középpályása volt, tréfálkozva mondta: "Szó szerint a riválisaimat választottad".

“Valószínűleg itt is nagyon tönkre fogom tenni magam, mert vannak olyan emberek, akik nem Arsenal-szurkolók!” - felelte szintén humorosan a színésznő. Witherspoon 2016-ban alapította meg Hello Sunshine nevű produkciós cégét, amelyben noha 18 százalékos részesedést tartott meg, ez még így is elegendő volt arra, hogy 120 millió dollárt kaszáljon a vállalkozással.

Médiabirodalmát a Reese's Book Club létrehozásával bővítette, és tulajdonosa a Draper James ruhakollekciónak is, mindemellett Reese milliókat keresett filmes és televíziós karrierjével is, és folyamatosan a világ legjobban fizetett színésznői között tartják számon.

Állítólag epizódonként 1,2 millió dolláros fizetést kap az AppleTV+ The Morning Show című sorozatában, míg a Doktor Szöszi folytatásában, a Doktor szöszi 2. című filmben nyújtott munkájáért 15 millió dollárt kapott.

dráma

A sorozat betekintést nyújt azoknak az embereknek az életébe, akik reggeli műsorukkal nap mint nap segítik az amerikaiak ébredését. Lerántja a leplet azokról a különleges... több»