Robert Englund csinálna még egy Freddie Krueger filmet

Robert Englund az elmúlt években számtalan különböző választ adott arra a kérdésre, hogy viszontlátjuk-e még őt valaha Freddie Kruegerként. A Rémálom az Elm utcában sztárja ugyanis sokáig azt érezte, hogy kiöregedett a szerepből, és már a kaszkadőrjeleneteket sem tudná olyan magabiztossággal végrehajtani, mint harminc évvel ezelőtt.

Ám nemrég megváltozott valami: a színészt felkérték, hogy szerepeljen a A Goldberg család egyik különleges, halloweeni epizódjában, mint Freddie, amit először kapásból visszautasított – majd kapott a sorozat alkotójától, Adam F. Goldbergtől egy kézzel írt, szívhez szóló rajongói levelet, amelyben leírta, hogy a Rémálom-filmek milyen sokat jelentettek neki annak idején. Ez elgondolkodtatta a színészt, és végül rábólintott a szerepre – ami hatalmas visszhangot vert a rajongói körökben.

Úgy tűnik, hogy Englund érzi ennek a hatását, illetve látja, hogy az elmúlt években milyen sok régi, klasszikus horrorfilm kapott a modern szájíznek megfelelő, és rettentően sikeres remake-et – így, ha felkérnék, talán igent is mondana még egy Rémálom-filmre. Többre nem valószínű, de az elképzelhető, hogy egy igazi, parádés fináléra még visszatér, hogy a karakter (és ő is) méltóképpen köszönhessen el a közönségtől.