Samuel L. Jackson shotgunnal keménykedik a Stephen King adaptáció előzetesében

Idén érkezik a sikerkönyv filmadaptációja.

Megkapta első előzetesét Stephen King 2006-os, A mobil (Cell) című könyvének filmváltozata.

A történet szerint egy mobilhálózaton keresztül terjesztett jel következtében minden éppen telefonáló ember elveszíti emberi mivoltát, és brutális gyilkolásba kezd. A járványt csak néhányan élik túl, ők azonban elindulnak, hogy megoldást találjanak a rejtélyre. Köztük van Clay Riddell is, aki a szörnyűségek között elvesztette fiát, és mindent elkövet, hogy újra rátaláljon.

A film főszerepeit Samuel L. Jackson és John Cusack alakítják, míg a rendezői széket az Parajelenségek 2 - Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2) direktora, Tod Williams foglalhatta el.

Bár a film július 8-án debütál a mozikban, Stephen King elmondása szerint ütős alkotás született, és alig várja, hogy megtudja, mi a nézők véleménye a produkcióról. Ennek némileg ellentmond a tény, hogy A mobil már június 10-től elérhető VOD-on, ami az igazán minőségi filmek esetében ritkán fordul elő.

A mobil hazai premierjéről egyelőre nincsenek információk. 

46 A mobil (2016)

akció | dráma | horror

Egy mobilhálózaton keresztül terjesztett jel következtében minden éppen telefonáló ember elveszíti emberi mivoltát, és brutális gyilkolásba kezd. A járványt csak néhányan... több»