Sarah Paulson kemény kínzásoknak veti alá a pácienseit, itt a Ratched első előzetese

Nehéz félelmetesebb karaktert találni Ratched nővérnél, akitől a mai napig kirázza a hideg mind a film- és irodalom rajongókat.

A Száll a kakukk fészkére főnővére eredetsztorit kap a Netflixen, amelyhez a múlt hét folyamán érkeztek jelenetfotók. Sarah Paulson már a képek alapján is tökéletesnek ígérkezik a szerepre, a frissen érkezett előzetesben azonban érezhetően remekelni fog.

Milderd Észak-Kaliforniába érkezik, hogy állást találjon. 1947-ben járunk, alig két évvel a második világháború lezárása után, az országban pedig számos posztraumatikus sokkban szenvedő katona található. Mildrednek azonban csakhamar sikerül elhelyezkednie egy intézetben, ahol folyamatos kísérletek zajlanak az emberi elme feltárására, a fiatal nővér pedig csakhamar megízleli azt, hogy az emberek nem szörnyek születnek, hanem azzá teszik őket.

Nos, meglehet, hogy a Ratched nem mindenkinek való majd, mindenesetre csakugyan szeretnénk leszögezni, hogy a Netflix új szériája erős idegzetű nézőket igényel. A Ratchedre ráadásul nem is kell sokáig  várni, hiszen az új széria szeptember 18-án debütál majd.