SkyShowtime: Erről a filmről nem érdemes lemaradnod augusztusban

Marcel, a lábbelis csiga augusztus 14-től lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on.

Amikor Dean Fleischer-Camp, az önmagát alakító, problémákkal küszködő filmrendező beköltözik egy Airbnb lakásba, hamar rájön, hogy nincs egyedül. Marcel (Jenny Slate), egy tüneményes, alig kétcentis kagyló már ott él nagymamájával, Connie-val (Isabella Rossellini) és házi kedvencükkel, Alannel.

Marcel és Connie egykor virágzó kagylóközösségben éltek, de egy rejtélyes tragédia egyedüli túlélőjeként most magukra maradtak. Szokatlan barátjától elvarázsolva Dean elkezdi filmezni Marcelt és a nagymamáját, amivel olyan népszerűséget ér el az interneten, ami örökre megváltoztatja az életüket. De vajon a hirtelen jött népszerűség és a rajongók tömege elég lesz-e ahhoz, hogy Marcel felkutassa rég elveszett családját?

A megindító, különleges és nagy gonddal megalkotott Marcel, a lábbelis csiga Dean Fleischer Camp és Jenny Slate népszerű rövidfilmsorozatának és a New York Times sikerkönyveinek filmre adaptált változata – és az internet legkedveltebb puhatestűjének debütálása a filmek világában. A film a stop-motion, a hagyományos animáció és az élőszereplős film kombinációja, a jellegzetes humorú és szívmelengető történet főszereplői pedig Isabella Rossellini, Rosa Salazar, Thomas Mann és Lesley Stahl.

vígjáték

SkyShowtime (2023.08.14.)

A Marcel nevű puhatestű lényről szóló animációs rövidfilm nagyjátékfilmes adaptációja. több»