Már csak hetek kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik Sylvain White filmje. A közelgő bemutató kapcsán cikkünkben 5 izgalmas tényt gyűjtöttünk össze a filmmel kapcsolatban.

Hamarosan a mozikban a következő az év egyik legjobban várt horrorfilmje (Slender Man - Az ismeretlen rém), melynek premierjét itthon is komoly várakozások előzik meg. A produkciót David Birke és Victor Surge forgatókönyve alapján Sylvain White rendezte (A mentalista, A célszemély), míg a főbb szerepeket Javier Botet, Annalise Basso, Joey King, Jaz Sinclair, Julia Goldani Telles, Kevin Chapman és Michael Reilly Burke alakítják.

Íme tehát 5 tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A film forgatása 2017. június 19. és július 28. között zajlott Bostonban.
  • Slender Man eredeti alkotóját senki sem ismeri, csupán az álnevét: Victor Surge. A név a film stáblistáján is olvasható.
  • 2014-ben a rémre hivatkozva igazi bűntény is történt –12 év körüli lányok támadtak egy osztálytársnőjükre, és arra hivatkoztak, hogy Slender Man miatt tették, amit tettek.
  • A rendezői székét az Sylvain White foglalhatta el, aki olyan szériák epizódjainak rendezésével szerzett hírnevet, mint A célszemély, A mentalista vagy a Halálos fegyver.
  • Slender Man figurájáról egy dokumentumfilm is készült 2018-ban, melyet az HBO mutatott be Slenderman: Az internet réme életre kel címmel.

Hazai premierdátum: 2018.08.23.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: