Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A célszemély


(Person of Interest)
A célszemély

Tartalom

A titokzatos milliárdos Mr. Finch (Michael Emerson) egy olyan különleges szuperszámítógépet fejlesztett ki a kormány számára, mely képes előre jelezni bármilyen bűntényt. A férfi felkeresi a halottnak hitt ex-katonát, John Reese-t (Jim Caviezel), hogy együtt tisztítsák meg New York utcáit a bűnözőktől. Az egyetlen, ám annál komolyabb nehézség, hogy a gép nem képes meghatározni, hogy a célszemély az áldozat, vagy épp az elkövető.
(hp)
 
2017. 08. 21. 10:43 

Imádom ha egy nyomozós sorozatba még némi misztikumot is kevernek. Sajnos itt ez nem volt annyira bejövős mint általában. A karakterek sem voltak szimpatikusak.

 
2017. 06. 08. 15:26 

Nekem ez a sorozat egyáltalán nem tetszett. Megnéztem az első részét de semmi olyan nem volt benne ami megfogott volna. Átlagos nyomozós dolognak tűnik extrák nélkül.

 
2016. 11. 22. 14:26 

Élveztem ezt a sorozatot, ami a négy évadot illeti. Szuperül volt felépítve a történet és a cselekmény szállak. A múltba való visszatekintések is sokat segítenek a történet és a karakterek megismerésében. Kedveltem a karaktereket, és a színészek játéka is minőségi volt.

Igaz mellbe vágott Carter halála, akárcsak Forrásé és Mr. Reesé, de még Elias-t is sajnáltam.

Sejteni lehetett, hogy a Mr. Finch által létrehozott M.I.-nak egy hasonló vetélytársa lesz, Szamaritánus.

Ezzel nem is volt gondom.

De az 5. évad egy csapodár, összecsapott munka lett. Gyorsan, valamilyen lezárás a népnek. Ennél azért méltóbb befejezést érdemelt volna. Szerintem.

 

A sorozat atyja, Jonathan Nolan az ismert rendező, Christopher Nolan öccse. Olyan filmek forgatókönyveit írta, mint a Mementó, a Batman: Kezdődik!, a A tökéletes trükk, A sötét lovag, A sötét lovag: Felemelkedés vagy Az acélember.

(hp)
 

Jonh Reese Puyallup városából, Washingtonból származik, ami mindössze 95 mérföldre van az őt alakító Jim Caviezel születési helyétől.

(hp)
 

Harold Finch menyasszonya (Carrie Preston) a való életben a karaktert alakító színész, Michael Emerson felesége.

(hp)
Smoking Barrels: A célszemély
Jonathan Nolan és JJ Abrams egy minimálisan újszerű procedurális krimit hozott létre, amelyet a meglehetősen esetlegesen elővezetett átívelő szálak tartottak valahogy életben.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.