Soha nem látott fotót osztott meg a Joker rendezője (kép)

A Joker direktora a film forgatásának utolsó napján készült fotóval rukkolt elő az Instagram oldalán, melyet korábban még nem láthatott a közönség.

A Joker az Oscar nagy esélyesének számított a gála előtt, de végül sem a legjobb rendezés, sem a legjobb film kategóriájában nem tudott győzedelmeskedni, Joaquin Phoenix ellenben elnyerte pályafutása első aranyszobrát az ő és a rajongók legnagyobb örömére. 

Részben ennek kapcsán is osztotta meg a bejegyzéshez melléket szövege alapján  Todd Phillips  rendező az idelent látható fotót, mely a hosszú és intenzív forgatásán készült, és melyen ő és Joaquin Phoenix  láthatók, amit egymás karjaiba borulva ölelkeznek. A direktor a bejegyzésben arra is kitért, mennyire felemelő érzés volt a számára látni filmje főszereplőjét, amint felsétált a pódiumra, hogy átvegye a jól megérdemelt elismerést, valamit a teljes stábnak és a rajongóknak is köszönetet mondott.

A Joker a premierjét követően sorra döntötte meg a rekordokat, és már minden idők legmagasabb bevételű korhatáros produkciója lett, mely idehaza is rendkívüli sikert aratott. A filmre csak Magyarországon 463 ezer jegyet adtak el, ami közel 700 millió forintos bevételt eredményezett.