Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (március 4-10)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten is elhozzák nekünk a legújabb film- és sorozatpremiereket, amelyekből kedvünkre válogathatunk. A SkyShowtime jóvoltából megnézhetjük a Mary and George című produkciót Julianne Moore főszereplésével, valamint a Netflixre érkezik A hercegnő és a sárkány, amiben Millie Bobby Brown alakítja a bajbajutott hercegnőt. Mindezek mellett az HBO Max katalógusában nézhető lesz A rezsim, Kate Winslet legújabb sorozata. Természetesen a listánkban szereplő tartalmak nem fedik a teljes kínálatot, azt itt találhatjátok meg. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

60 Ricky Stanicky  (2024)

(5)

vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor három tinédzser csínyt követ el, és felgyújt egy házat, létrehoznak egy Ricky Stanicky nevű hamis személyt, hogy magára vállalja a felelősséget. Húsz évvel később... több»

Ricky Stanicky egy képzeletbeli karakter neve, akit három régi barát talált ki, hogy valakit hibáztasson az elmúlt két évtizedben tanúsított helytelen viselkedésükért. Amikor társaik gyanút fognak, és követelik, hogy találkozzanak Stanickyvel, úgy döntenek, hogy felbérelnek egy lecsúszott színészt, hogy keltse életre a figurát. A főszerepekben John Cena és Zac Efron láthatóak.
#4

dokumentum

Apple TV+

Az Emmy-díjas Eugene Levy, miután az első évadban szembesült néhány régóta dédelgetett félelmével, ismét kilép a komfortzónájából. Ezúttal egy olyan útra indul, amelyet... több»

Rendező: Will Yapp, James Callum
Szereplők: Eugene Levy
A második évadban Levy Európában a kontinens legszebb és legérdekesebb úti céljait keresi fel, új barátaival rejtett helyi gyöngyszemeket fedez fel, és útközben figyelemre méltó és egyedi szállodákban száll meg.
#3

akció | fantasy | kaland

Netflix

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»

A hercegnő és a sárkány egy dark fantasy film, amelyet Juan Carlos Fresnadillo rendezett és Dan Mazeau írt. A film főszereplői Millie Bobby Brown, Ray Winstone, Nick Robinson, Shohreh Aghdashloo, Angela Bassett és Robin Wright. A történetben egy kötelességtudó, fiatal nemesasszony beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a férfi családja fel akarja áldozni őt, hogy visszafizessen egy ősi adósságot. Egy félelmetes sárkány barlangjában rekedve a lánynak az eszére kell hagyatkoznia a túléléshez.
#2

40 A rezsim  (2024)

(4)

dráma

HBO Max

Egy bomlóban levő autoriter rezsim palotájának falai között eltöltött egy év története. több»

A rezsim című sorozat egy politikai szatíra Kate Winslet, Martha Plimpton, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts és Hugh Grant főszereplésével. Will Tracy a sorozat írója és producere, Stephen Frears és Jessica Hobbs pedig az epizódok rendezői. A sorozat egy évet mutat be egy omladozó önkényuralmi rendszer palotájában.
#1

56 Mary and George  (2024)

(3)

dráma

SkyShowtime

Buckingham grófnője intrikákat bevetve formálta fiát, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt, és mindenható szeretőjévé váljon, aki gazdagabb, nevesebb és befolyásosabb, mint amit... több»

A Mary & George egy történelmi drámasorozat, amelyet D. C. Moore készített, és Oliver Hermanus, Alex Winckler és Florian Cossen rendezett. A sorozat Benjamin Woolley The King's Assassin (2017) című regényén alapul, és VI., illetve I. Jakab, valamint George Villiers, Buckingham első hercegének viszonyát járja körül.