Már nem kell sokáig várnunk arra, hogy végre megérkezzen a Szexoktatás - 4. évada, egyúttal szomorú hír is ez, hiszen ez lesz a Netflix sikersorozatának az utolsó felvonása.

A Moordale Secondary a 3. évad végén bezárta kapuit, és a diákok kénytelenek lesznek újrakezdeni a Cavendish College-ban. Az új közeg és új arcok egyúttal új kihívások elé állítják hőseinket. A negyedik évad ezúttal is nyolc epizódból áll majd, az évadzáró viszont a “szokásosnál” is hosszabb, 83 perces játékidőt, kapott.

A Sex Education 4. évadának szereplőgárdájában elég nagy változások történtek, több ismerős karaktertől is búcsút kellett venniük a nézőknek, így Simone Ashley, Patricia Allison és Tanya Reynolds sem lesz látható a negyedik évadban.

“Mindannyian továbbléphetünk és magunkkal vihetjük, amit a sorozatból tanultunk. mert ez egy iskola volt, szó szerint mindannyiunk számára. Csodálatos, hogy megkaptuk ezt az oktatást, hogy átéltük ezt a tűzkeresztséget, és hogy belevetettük magunkat ebbe az egész világba. Azt hiszem, ez erősebbé tett minket” - nyilatkozta korábban Emma Mackey.

A Szexoktatás - 4. évada tehát szeptember 21-én debütál a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | vígjáték

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»