Már elérhető a Netflix műsorkínálatában az elmúlt évek sikersorozatának, a Szexoktatás utolsó évada, amelyben a már jól ismert karakterek mellett egy régi ismerős arc is visszatért.

Jack Gleesont a legtöbben alighanem a Trónok harca Joffrey Baratheonjaként ismerik, az elmúlt években pedig nem igazán lehetett őt látni. Ez nem is véletlen, hiszen a színész egy korábbi interjúban elmondta, hogy tervei szerint felhagy a színészettel. “8 céves koromban kezdtem el színészkedni, és nagyon, nagyon szerettem. Valamilyen oknál fogva kicsit ‘mechanikussá’ vált ez a dolog, eltűnt a szenvedély belőle a Trónok harca után” - nyilatkozta Gleeson.

Most a színész egy bizonyos Dodgy Mo karakterét formálta meg a Szexoktatásban, és mondani se kell, hogy ez a rövid cameo is elegendő volt ahhoz, hogy a rajongók felrobbantsák a közösségi médiát.

Gleeson nem mellékesen az idén októberben megjelenő az In the Land of Saints and Sinners című filmben lesz még látható, amelynek hazai bemutatójáról egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk.

A %632700%a tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíhatjátok a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | vígjáték

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»