Arnold Schwarzenegger leszögezte, hogy bár pályatársát, Sylvester Stallone-t akarta túlszárnyalni a filmvásznon a Terminátor 2-ben látható erőszakkal, ugyanakkor voltak saját elképzelései a produkcióval kapcsolatban.

Schwarzenegger a Academy Museum of Motion Pictures intézményben tartott szerdán előadást, amelyben elmondta, hogy annak idején igencsak szkeptikus volt, amikor James Cameron elárulta, hogy a kultikus folytatásban már nem rosszfiút alakít majd.

“Megkérdeztem, mégis hogy érti, hogy ‘jó Terminátor’, majd hozzátettem, hogy az első filmben 68 embert öltem meg. A másodikban 150-et kell megölnöm. Felfelé megyünk” - mondta Schwarzenegger.

“Le kell győznöm Stallonét. Ne feledd, az egész küldetésem az, hogy én legyek az első számú gyilkos a képernyőn. Erre ő: 'Arnold, hagyd ezt abba. Te beteg vagy!’” - mesélte a színész.

Schwarzenegger és Stallone a nemrég megjelent Arnold című dokumentumfilmben beszéltek arról, hogy a nyolcvanas években rivalizáltak akciósztárként.

88 Arnold  (2023)

dokumentum | életrajzi

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a... több»

Rendező: Lesley Chilcott
Szereplők: Arnold Schwarzenegger