88% 71 szavazat
Arnold

Arnold

Arnold
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
5
Szereplők (5)
42
Képek (42)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad - 3 epizód

Hol nézheted

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a magánéletének örömeibe és… Több


Rendező: Lesley Chilcott
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.06.07. | Netflix (2023.06.07.)
 
2023.08.15 Attila Herke

legújabb vélemény

Tisztelet

Óriási életpálya. Zseniális hangulatú dokumentumfilm.

0
 
2023.06.25 Dorkateo

Kiváló sorozat egy ellentmondásosan szimpatikus emberről

Arnold Schwarzenegger karizmatikus egyéniség, ehhez nem fér kétség. Hobbija a tankvezetés, a kormányzósági szivarsátor feloldotta a titkolózás politikai álcahálóját, a nevetése pedig magával ragadó. Az életén, akár a filmjein, meghökkenünk és jól szórakozunk egyszerre. A háromrészes dokumentumfilmből megismerhetjük, hogyan ért a csúcsra testépítőként, majd színészként, végül politikusként. Már a filmezés előtt is milliomos volt az ingatlanügyleteiből. Szélsőséges megoldásai voltak, amik időnként elképesztően jó eredménnyel jártak. Például Kalifornia az ő ideje alatt lett a környezetvédelem éllovasa Amerikában, vagy ellentétes párti politikusokat alkalmazott a kabinetjében a valódi célok érdekében (ebből úgy hiszem, minden politikus és kormány tanulhatna). Ugyanakkor óriási hibákat is elkövetett, sok igaz a körülötte keringő, a nőkkel és az antitoleranciával kapcsolatos pletykákból. De a filmben mintha őszinte lenne a megbánása, elismeri a hibáit, bölcsességbe hajló tapasztalatot láthatunk csillogni a szemében. Hogy ez mennyiben marketing, nem tudom, de igazából mindent elért, miért kéne utólag szépítenie a dolgokat?

1
 
2023.06.23 Lóri Ádámcsik

Nagyon jó!

Egy mély, részletes, érdekes, megrendítő, vicces és elképesztő dokumentumfilm Arnoldról, a sikereiről és a bukásairól.

0
 
2023.06.14 Fikatours_blogger

Imázsfilm

Precíz összefoglalója a munkásságának, de szívesen megismerném a magánéletét is.

0
 
2023.06.07 Mirci

Kicsit úgy érzem, hogy a dokumentumban azt kaptuk, amiről Arnold úgy döntött, hogy bemutatható. Kevésnek találtam és nem eléggé ásott a dolgok mélyére. Persze ennek ellenére informatív és minőségi, szóval mindenképppen megnézhető.

0