Netflix heti TOP10: Óriási csatában maradt alul a Fekete tükör új szezonja

Szerda van, megint eltelt egy hét, ami azt jelenti, ideje megnézni, mire voltak a legtöbben kíváncsiak a Netflix előfizetői közül. Ahogy már megszokhattátok, egy összesített tízes listát mutatunk nektek, amelyen az angol és nem angol nyelvű sorozatok és filmek együtt szerepelnek. A sorrendet pedig az alapján állítjuk fel, hogy melyik műsor hány millió órányi nézettséget produkált a mögöttünk hagyott hét napban.

Általában ezen a listán mindig a sorozatok dominálnak, de ezúttal fordult a kocka. Az élre pedig a napokban debütált Tyler Rake: A kimenekítés 2 került, amely toronymagasan verte a mezőnyt. Olyannyira, hogy a második helyre befutó Én még sosem... - 4. évad is már csak negyed annyi óraszámot tud felmutatni mint a zsoldos második kalandja. Hozzá képest viszont alig maradt el a harmadik helyre érkező Fekete tükör - 6. évad.

A negyedik helyen szintén a zsoldos tanyázik, hiszen a második film meghozta a kedvet a Tyler Rake: A kimenekítés újranézéséhez is. Az ötödik helyre A saját utadon című török romantikus film futott be, míg a hatodikra a koreai Kopók sorozat.

A hetedik helyen a Mancs őrjárat: A film ért oda, míg a nyolcadikon a Black Clover: A varázslókirály kardja végzett, így két animációs film is odafért a listára. A kilencedik helyre a Kamuprofil ért oda, míg az elmúlt hét tízedik legtöbbet nézett műsora az Arnold volt.

Látható tehát, hogy az általános sorozat-dominanciát ezúttal megtörték a filmek. Sokszor előfordul, hogy a legnézettebb tíz Netflix-műsor közé egyetlen film sem fér oda, most viszont a tíz öt is az volt.

#10

88 Arnold  (2023)

(4)

dokumentum | életrajzi

Netflix

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a... több»

Rendező: Lesley Chilcott
Szereplők: Arnold Schwarzenegger
5 200 000 órányi nézettség, 2 hét a listán.
#9

60 Kamuprofil  (2023)

(5)

dráma | romantikus | thriller

Netflix

Camila szexi profilt hoz létre egy társkereső alkalmazáson, a Spice-on, álmai férfiját keresve; és amikor azt hiszi, hogy megtalálta őt, álmai gyorsan rémálommá válnak, és... több»

5 600 000 órányi nézettség, 3 hét a listán.
#8

akció | animáció | kaland

Netflix

Egy olyan világban, ahol a mágia a minden, Asta, a mágia nélkül született fiú célja, hogy ő legyen a varázslókirály, legyőzze a megpróbáltatásokat, bebizonyítsa erejét, és... több»

6 400 000 órányi nézettség, 1 hét a listán.
#7

87 Mancs őrjárat: A film  (2021)

(6) (5)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Netflix | TV-ben (TV2, csütörtök 01:33)

Rydert és a kutyakölyköket Adventure Citybe hívják, hogy megakadályozzák Humdinger polgármestert abban, hogy a nyüzsgő metropolist káoszba taszítsa. Készülj fel izgalmas, a... több»

6 600 000 órányi nézettség, 4 hét a listán.
#6

90 Kopók  (2023)

(5)

akció | dráma | krimi

Netflix

Hogy törleszthessék adósságukat, három vakmerő fiatal beleveti magát a pénzkölcsönzésbe, miközben szembeszállnak a gazdagokkal és a hatalmasokkal, akik a gyengékre vadásznak. több»

8 100 000 órányi nézettség, 2 hét a listán.
#5

47 A saját utadon  (2022)

(2)

romantikus

Netflix

Merve a bohém életet választotta, de az viszont nem őt választotta. A kilakoltatással szembesülve új munkába kezd, és pikáns viszonyba keveredik a főnökével. több»

8 600 000 órányi nézettség, 2 hét a listán.
#4

akció

Netflix

Egy képzett zsoldos, Tyler Rake élete legnagyobb és legveszélyesebb kihívása előtt áll: ki kell menekítenie egy drogbáró elrabolt fiát Bangladesben. Megkezdődik a versenyfutás... több»

9 600 000 órányi nézettség, 1 hét a listán.
#3

dráma | misztikus | sci-fi

Netflix

Az új évadban szintén különféle történetekkel találkozhatunk, amelyek az ember, a technológia és a közösségi médiák kapcsolatát mutatják be. több»

11 300 000 órányi nézettség, 1 hét a listán.
#2

dráma | vígjáték

Netflix

A különc tinik csapat visszatér az utolsó évaddal, amiben még több románcra és drámára számíthatunk - sőt, talán még egy új szerelem is felbukkan. több»

11 500 000 órányi nézettség, 2 hét a listán.
#1

akció | thriller

Netflix

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»

42 800 000 órányi nézettség, 1 hét a listán.