Te is benne lennél Scorsese és DiCaprio új filmjében? Most itt a lehetőség!

A koronavírus miatt rengeteg ember került nagyon nehéz helyzetbe szerte a világon. Ahogy az USA lassan a járvány legnagyobb gócpontjává vált, a világsztárok is megpróbálják kivenni a részüket a harcból – persze a maguk módján. Így született meg az All in Challenge. Ezen keresztül most itt a lehetőség, hogy egy filmben szerepeljünk Leonardo DiCaprioval.

Az All in Challenge lényege, hogy a világsztárok valamilyen adományt kínálnak fel a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülőknek, az éhezőknek vagy épp a betegséggel közvetlenül harcoló egészségügyi dolgozóknak. Ezt követően valamilyen közös programot fel kell ajánlaniuk a rajongóknak, végül pedig ki kell hívniuk további hírességeket is, hogy azok is csatlakozzanak a mozgalomhoz.

A minap Leonardo DiCaprio és Robert De Niro is csatlakozott hozzá, akik azt találták ki, hogy a rászorulókat segítő rajongók közül valaki részt vehet következő közös filmjük egyik forgatási napján – benne lehet a filmjükben! Ez a film a Martin Scorsese által rendezendő Megfojtott virágok lesz.

A színészpáros ezt követően kihívta Matthew McConaughey-t, Ellen DeGenerest és Jamie Foxxot is, akik közül előbbi kettő szinte rögtön el is fogadta azt. Matthew McConaughey egy közös kosármeccsnézést ajánlott fel, míg Ellen DeGeneres az egyik showműsorát fogja közösen vezetni egy adományozóval. Ők Jimmy Kimmelt, Jonah Hillt, valamint Justin Timberlake-t és Laura Dernt hívták ki.

Szóval itt a lehetőség, hogy bárki bekerüljön egy cameo erejéig Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio és Robert De Niro új krimijébe, ehhez pedig csak a legegyszerűbb dolgot kell tenni: segíteni a rászorulókon.