Tegyél félre mindent, piszkosul erős a Joker-szólófilm első előzetese!

Akinek eddig kétségei voltak arról, hogy a Másnaposok rendezőjének kezében valóban jó helye van-e egy ilyen projektnek, most megnyugodhat. Baromi jól fest a Joker első előzetese.

Épp tegnap írtuk meg, hogy a Warner közzétette a Joker első poszterét (mely minket nagyon is meggyőzött), mára pedig megérkezett a hivatalos előzetes is, mely alapján bátran állíthatjuk, hogy egy igen rendhagyó és karakteres produkciónak nézünk elébe.

Todd Phillips mozija voltaképpen egy eredettörténet lesz, és már a trailerből is bepillantást nyerhetünk abba, miként lesz egy csúfolt és megvetett humoristából minden idők legikonikusabb képregényes gonosztevője. A címszereplőn kívül az előzetesben feltűnik a Joker édesanyját alakító Frances Conroy, de láthatjuk Robert De Nirot is egy talkshow műsorvezetőjeként, és Zazie Beetzet, aki Arthur Fleck, ismertebb nevén Joker szerelmét játssza a filmben.   

Maga a trailer piszkosul erősre sikeredett, pillanatok alatt képes megteremteni az atmoszférát, a szerep kedvéért csont soványra fogyott Joaquin Phoenixnek pedig egyszerűen zseniálisan áll a pszichopata szerepe.

A Joker október 3-tól látható a hazai mozikban. A szóban forgó előzetest idelent nézhetitek meg.