Nagyon dögös a Joker-szólófilm első posztere

Már csak hónapok vannak hátra a Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Joker premierjéig, így lassan eljött az idő, hogy elkezdjenek szivárogni a hivatalos anyagok. A stúdió első lépésben az első posztert hozta nyilvánosságra.

Idén októberben kerül a mozikba a Másnaposok rendezőjének Joker-szólófilmje, mellyel a DC egy egészen új útra kíván lépni. A tervek szerint ugyanis a kiterjesztett moziverzum (Aquaman, Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, Wonder Woman) mellett alacsony költségvetésű, a korábbi filmjeikhez semmilyen módon nem kapcsolódó produkciókkal készülnek, melynek első felvonása lesz a Joker.

Az eddig napvilágot látott forgatási fotókból már jól látszódott, hogy valóban rendhagyó megközelítést választott a stúdió, de erről árulkodott Joaquin Phoenix személye is, aki híres arról, hogy mennyire megválogatja a szerepeit. Ő tipikusan az a színész, akit nem lehet pénzzel levenni a lábáról, hogy aztán évekre elkötelezze magát egy franchise mellett.

A film alább látható első posztere kimondottan hangulatosra sikerült, egyszerű, de mégis hatásos, és valószínűleg már az előzetesre sem kell sokat várnunk.

A Todd Phillips  rendezésében készülő Joker október 4-től látható a mozikban. A főbb szerepekben Phoenix mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Robert De Niro, Frances ConroyZazie BeetzShea WhighamMarc MaronBryan Callen és Bill Camp.