Akkor most mindenki kapaszkodjon meg jól a karfába, vagy a mellette ülőbe, ugyanis Az emberi százlábú rendezője (The Human Centipede) ezúttal sem hazudtolta meg magát. Itt a The Onania Club új előzetese.

Az első trailerben még az összeomló World Trande Center képsoraira, most már tengeren hánykódó menekültekre maszturbálnak a The Onania Club főszereplői a film legújabb előzetesében. Ez alapján pedig nem túlzás azt állítani, hogy ez a film lesz az év (ha nem az évtized) legízléstelenebb alkotása, bár ebben azért van már némi gyakorlata Az emberi százlábúval hírnevet szerző  Tom Sixnek. 

A film főhőse egy középkorú nő, Hanna, akiben a tragikus események keltenek ellenállhatatlan szexuális vágyat, amikor pedig több, hozzá hasonló nővel is megismerkedik, csatlakozik egy maszturbációs klubhoz. Hogy ebből hogyan bontakozik majd ki konfliktus,és milyen irányban halad majd a cselekmény, azt egyelőre homály fedi.

A film főbb szerepeit  Robert R. ShaferJessica MorrisDarcy DeMoss,  Deborah TwissKaren StrassmanFlo Lawrence és John T. Woods alakítják. Az új trailert (szigorúan saját felelősségre) idelent nézhetitek meg.