Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
45%

Az emberi százlábú (2009)

The Human Centipede (First Sequence)
Filmadatlap
 
18
Szereplők
13
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Dieter Laser
Dieter Laser
Dieter Laser
Dieter Laser
Dieter Laser
Akihiro Kitamura
Ashley C. Williams

Videók (1)

 
polgy   2022. 12. 29.

legújabb vélemény

0
Na ez vajon mi?

Az első rész szerintem béna. Sok helyen olvastam, hogy nagyon durva (ezért is néztem meg), de a filmet megnézve az volt durva, amilyen durvának mondták. Persze lehet, csak azok akadtak ki ezen a filmen, akik nem néznek horrort.

 
uniterra Nézhetetlen  2020. 10. 03.

2
Szarkupac

Az író és rendező valószínűleg evett már szart s megszerethette. Különben miért a száj és segg lenne összekapcsolva. Semmit se veszít aki kihagyja. Ilyen névvel, hogy Tom Six a pornó világában találkozik az ember. Gondolom ott debütálhatott szarevőként Tom Six.

 
ZeroHero   2019. 09. 26.

1

Borzaszto gyenge, nezhetetlen nevetseges trash horror... Ja de varjunk csak, a mufajnak pont ez a lenyege, nem? De. Beteges, aberralt a film alapgondolata es szerencsere megalltak egy bizonyos hataron es nem mentek el a teljes gusztustalansag iranyab... több»

 
Ildikó Bacskai Nézhetetlen  2020. 11. 03.

1
[email protected]

Minden részéhez oda fogom írni, hogy a filmvilág szégyene, undorító, ostoba, alpári, figyelemhajhász retek, mondandó nélküli erőltetett szenny.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

2

Huhhh... Hát azt nehéz szavakba önteni, amit érzek, ha eszembe jut az, amit ez a film felvonultatott előttem... Igazából nincsenek benne olyan durva jelenetek, mint amiket az ember a megnézése előtt elvár tőle ismervén a tartalmát, de az emberi lelke... több»

 
Bogi87   2016. 06. 17.

0

Azt hallottam, hogy Amerikàban a mozikban a jegy mellè mèg hànyòszacskòt is osztogattak a nèzőknek. Nem tudom, mindez igaz-e, mindenesetre ha jòk az èrtesülèseim ès valòban ìgy törtènt, akkor a marketingje nem volt rossz. Ezen felbuzdulva èn is megnè... több»

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2021. 12. 11.

0
Annyira borzalmas, hogy berekedtem a nevetéstől a végére

Abból nagyobb sikert tudtak volna kovácsolni, ha magát a film forgatását veszik fel, szerintem behaltak a szereplők a röhögéstől néha az egészen. Dieter Laser arcszerkezete már azonnal nevetésre sarkallt, óriási fazon, hogy ezt egyáltalán bevállalta. Amúgy egy agyrém, a készítők is beteg elmék, aki pedig a sztorit megálmodta, azt az elmegyógyintézetek királyának kellene megválasztani. Szerintem nem volt sokkoló, inkább egy burleszkmozi. Egy igazi hulladék film.

 
Ha lett volna elég pénz, CGI-vel ügyesen megoldhatták volna az összekapcsolást, igazi trash-filmekhez méltóan, wehehe! Ja, és akinek nem volt elég ez az agymenés, annak jó hírrel szolgálhatok, ugyanis készül a következő rész, vagyis még hosszabb százlábú várható…
Értékelés: 5/10 több»