Nem tudja bemutatni a maszturbálós új (botrány)filmjét Az emberi százlábú rendezője

Kétségtelen, hogy Tom Six napjaink egyik legismertebb botrányfilmese, aki korábban olyan hírhedt produkciókkal rukkolt elő, mint az Az emberi százlábú trilógia, amelyekkel sokakat sikerült elborzasztani.

Sixet az elmúlt években rendezői szadizmussal és öncélúsággal is “megvádolták”, a kritkusok pedig a filmjeit túlságosan is szuggesztívnek találták. Nincs ez másként a legutóbbi filmjével a The Onania Clubbal sem, amelynek már a címe is sokatmondó, ám úgy tűnik, hogy egyelőre nem kerül bemutatásra.

A film történetének középpontjában olyan nők állnak, akiket csak az tud szexuálisan felizgatni, ha másokat szenvedni látnak. A címadó klubban arra összpontosítanak, hogy a fájdalomból, a kínzásból és a halálból szexuális élvezetet merítsenek.

A rendező most egy videóban közölte a nyilvánossággal, hogy egyelőre nem tudja prezentálni az alkotását, mivel eddig az összes filmfesztivál elutasította, hogy felvegye a programjába, illetve a forgalmazók is figyelmen kívül hagyták a megkereséseit.

Six persze biztos abban, hogy valamilyen módon eljuttatja majd a közönséghez legújabb filmjét.

dráma | horror | thriller

Hanna csatlakozik egy igencsak titokzatos klubhoz, amely a sokatmondó The Onania Club nevet viseli. Tagjai szinte kizárólag független és erős nők. Hanna a társaságban egyre több... több»