Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
36

Az emberi százlábú 3 (2015)

The Human Centipede III (Final Sequence)
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Di Canio   2019. 05. 28.

legújabb vélemény

Az igazgató ordibálása végig nagyon idegesítő, kicsit gagyi is ez a börtönös téma, utolsó résznek jobbat várt az ember.

 
Norbert93 Nézhetetlen  2019. 01. 26.

Úgy hiszem ez az a film, aminél nem kell megindokolnom az értékelésem.


 
Zsceeeka   2017. 12. 31.

Az egész filmet emiatt a beteg alapötlet miatt érdemes csak megnézni (mármint mind a 3-at), de ha már valaki átverekedte magát az első kettőn, akkor egyszerűen muszáj ezt is látni. Beteg sztori, közepes film.

 
moov18   2016. 02. 12.

Az első két százlábú után megérkezett a harmadik is. Nos, Tom Six úgy látszik nem enged a brutalitásából. Bár, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy feleannyira lett erőszakos mint a második rész, azért itt is tisztességgel megy a vérfolyatás, a kegyetlenkedés. A második rész durvaságát, szadizmusát elég nehéz felülmúlni, bár ahogy érzékeltem itt nem is az volt az elsődleges célja a rendezőnek, hogy azt megpróbálja lekörözni. Bree Olson szerepeltetése elég vicces (a múltját tekintve), ebből is látszik, hogy a rendező beteg agya ellenére azért szorult belé egy kis humorérzék is. Igazából Tom Six fanyar humorától eltekintve, itt már jócskán vannak hibák a filmben. Néhány jelenet kellőképp émelyítőre sikeredett, mintsem brutálisra. Eléggé poénos fordulat az is, hogy a film egy pontján maga a rendező is megjelenik önmagát alakítva. Itt mondjuk már többről szólt az alkotás mint puszta vérengzésről, érződött a törekvés, ettől függetlenül az első két rész sokkal jobb lett ennél, mélyebb benyomást tettek, sokáig rágódtam a látottakon. Itt viszont hamar túllendültem, a vérfürdők ellenére nem volt kellően nyomatékos. Bár, lehet nem is baj. Még egy olyan filmet mint a második rész lehet már nem élnék túl, na az tényleg a szó szoros értelmében volt provokatív és hányingerkeltő. Röviden: érdekes kis alkotás lett a maga nemében, bár érezhető a kilengés az első két illetve a jelen rész között. Három csillag.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

Nagyon érdekes maga az egész történet, és nem nagyon látom értelmét de megnéztem mind 3 részt. Izgalmas az biztos ,de undorító és felfoghatatlan. Érdekes de bizarr.

Laurence R. Harvey
Dieter Laser
 
Horrornak gyenge és komolyan vehetetlen, vígjátéknak meg egyszerűen szánalmas. több»
 

Voltak olyan szereplői a filmnek, akik nem egyeztek bele abba, hogy a teljes nevük feltüntetésre kerüljön a credit-ben.

(Bogi87)
 

A bíràló kritikusok túlnyomó többségben negatív véleményt alkottak a filmről.

(Bogi87)
 

Tom Six egyben írója és rendezője is volt a filmnek.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.