2019.10.06   szerző: hp   hozzászólások: 0

Akkor most mindenki kapaszkodjon meg jól a karfába, vagy a mellette ülőbe, ugyanis Az emberi százlábú rendezője (The Human Centipede) ezúttal sem hazudtolta meg magát. Itt a The Onania Club új előzetese.

Tengerbe zuhanó menekültekre maszturbálnak Az emberi százlábú rendezőjének új filmjének előzetesében

Az első trailerben még az összeomló World Trande Center képsoraira, most már tengeren hánykódó menekültekre maszturbálnak a The Onania Club főszereplői a film legújabb előzetesében. Ez alapján pedig nem túlzás azt állítani, hogy ez a film lesz az év (ha nem az évtized) legízléstelenebb alkotása, bár ebben azért van már némi gyakorlata Az emberi százlábúval hírnevet szerző  Tom Sixnek. 

A film főhőse egy középkorú nő, Hanna, akiben a tragikus események keltenek ellenállhatatlan szexuális vágyat, amikor pedig több, hozzá hasonló nővel is megismerkedik, csatlakozik egy maszturbációs klubhoz. Hogy ebből hogyan bontakozik majd ki konfliktus,és milyen irányban halad majd a cselekmény, azt egyelőre homály fedi.

A film főbb szerepeit  Robert R. ShaferJessica MorrisDarcy DeMoss,  Deborah TwissKaren StrassmanFlo Lawrence és John T. Woods alakítják. Az új trailert (szigorúan saját felelősségre) idelent nézhetitek meg. 

NA The Onania Club  (2018)

dráma | horror | thriller

Hanna csatlakozik egy igencsak titokzatos klubhoz, amely a sokatmondó The Onania Club nevet viseli. Tagjai szinte kizárólag független és erős nők. Hanna a társaságban egyre több... több»