Az ember, akit Ovénak hívnak című svéd vígjáték angol nyelvű adaptációja karácsonykor kerül a mozikba. Az ember, akit Ottónak hívnak főszerepében Tom Hanks (galériánkban) látható. Itt a magyar szinkronos filmelőzetes.

Tom Hanks új oldalát mutatja meg legújabb filmjében, amelyben talán ő a legmogorvább ember a világon: utálja a macskákat, a bohócokat és a persze rossz sofőröket.

A vígjáték Otto Andersonról szól, egy mogorva özvegyemberről, akinek az élete megváltozik, amikor egy fiatal család költözik a szomszédba. Így ismeri meg a éles eszű és nagyon terhes anyát és két kislányát, akiknek sikerül megolvasztaniuk a szívét.

A film Az ember, akit Ovénak hívnak című svéd bestseller angol nyelvű adaptációja, amelyből svéd film is készült, és nemzetközi kasszasiker lett.

A filmet Marc Forester rendezte David Magee (Pi élete) forgatókönyve alapján. A további szerepekben Mariana Treviño, Rachel Keller és Manuel Garcia-Rulfo lesz látható.

A filmet a hazai mozikban is bemutatják 2023. január 5-én. Nézd meg az első előzetest idelent!

dráma | vígjáték

Otto (Tom Hanks) egy mogorva, magányosan élő özvegyember, akinek határozott elvei vannak, szigorú rutinja, és persze nagy szája. A férfi, amikor csak teheti, megnehezíti a... több»