Tom Hardy: Az anyámat is eladtam volna egy kis kokainért

A színész legújabb interjúban korábbi alkohol- és kábítószer függőségéről is nyíltan beszélt.

Jövő héten debütál idehaza a Tom Hardy karrierjének eddigi legnagyobb filmje, a Mad Max: A harag útja, melyben főszerepben láthatjuk majd. A színész a film promóciós körútján nyílt meg az egyik interjújában, mely során korábbi drogfüggőségéről beszélt. Hardy saját elmondása szerint 2003 óta tiszta.

"A saját anyámat is eladtam volna egy adag kokainért. Csak egy szégyenteljes külvárosi statisztika voltam" -mondta. "Nagyon világosan elmondták nekem, hogy 'ha lemész ezen az úton, nem térsz majd vissza. Ez miden. Ez minden, amit tudnod kell.' Ez az üzenet velem marad egy egész életre. Veszettül szerencsés vagyok, hogy itt lehetek."

Hardy, aki olyan filmekkel tett szert széleskörű ismertsége, mint a Bronson és %57611 az interjúban kritikával illette a filmipart, amiért az beskatulyázza a színészeket.

"A probléma Hollywooddal az, hogy azt akarják, hogy légy valamilyen, olyan, amilyennek ők akarnak" - folytatta. "Én nem vagyok harcos.  Én egy vékony kis burzsoá srác vagyok Londonból.  Az emberek fel sem figyeltek rám, ameddig nem szedtem fel némi tömeget, és nem viselkedtem agresszíven."

A színészt a Mad Max: A harag útja után a %174631% című maffiafilmben láthatjuk majd, melyben kettős szerepben tűnhet fel, ő játssza ugyanis a retteget maffiózó ikerpár, Ronald és Reginald Kray mindkét tagját.