Tom Hardy most alaposan meglepte a kollégáját az új filmje forgatásán

Idén ősszel debütál az amerikai mozikban a Jeff Nichols rendezésében készült Motorosok, amely enyhén szólva is parádés szereposztást kapott.

Merthogy a főszerepekben Tom Hardy és Austin Butler láthatók, Butler pedig nem is tévedhetett nagyobbat idősebb pályatársával kapcsolatban, amikor azt feltételezte, hogy Hardy végig komolyan fog viselkedni a forgatás során.

A Danny Lyon könyve készült The Bikeriders egy fiktív, 1960-as évekbeli motoros banda felemelkedését és bukását követi nyomon. Ennek a bandának az egyik tagjához ment feleségül Kathy, aki mindent megtesz, hogy elfogadja férje csapongó természetét, a férfi azonban sokszor kénytelen választani felesége és a banda vezetőjének döntése között.

“Jó volt valami olyanba menni, ami függetlenebbnek tűnt, és egy kicsit ebben a térben játszani. De az egyik dolog, amire korábban gondoltam, amikor a forgatáson való lazításról beszéltél, az volt, hogy Tom Hardy meglepett. Úgy képzeltem el, mint egy grizzly medvét, aki mindig komoly. De valójában ő az egyik legviccesebb ember, akivel valaha találkoztam” - mondta Butler az Interview magazinnak adott interjúban.

“Addig viccelődött, amíg valaki felvételt nem kiáltott, aztán átváltott a legintenzívebb személyiséggé, akit valaha láttam. Azokra a történetekre emlékeztet, amelyeket Marlon Brandóról hallottam, aki addig beszélgetett az operatőrrel, amíg azt nem mondták, hogy ‘felvétel’” - tette hozzá Butler.

82 Motorosok  (2023)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált „The Bikeriders” elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és... több»