Tom Hardy titkos projekten dolgozik a DC-velA kép forrása: 20th Century Fox

Úgy tűnik, mégsem ért véget Tom Hardy és a DC közös útja annak ellenére, hogy a színész a közelmúltban visszalépett a Suicide Squad egyik szerepétől.

Tom Hardy a Sötét lovag: Felemelkedés után újabb DC-filmben kapott lehetőséget, azonban a részleteket egyelőre homály fedni. A színész, aki jelenleg legújabb filmje, a Mad Max: A harag útja útja promóciós körútján népszerűsíti az alkotást a Collidernek adott interjújában valósággal áradozott a titkos projektről.

Az interjúból annyi legalább kiderült, hogy valamiféle képregény adaptációról van szó, azonban a dolgot tovább árnyalja, hogy Hardy elmondása szerint a projekt nem merül ki egy mozifilmben, ugyanis a DC több platformon tervez. Hogy ez pontosan mit jelent, nehéz megtippelni, mindenesetre Hardy ennél rejtélyesebben nem is fogalmazhatott volna.

"Még csak nem is egy filmről van szó... Ez egy ingatlan, egy elsőszámú ingatlan, ami ott hever mindenki előtt anélkül, hogy bárki is elgondolkozott volna róla. Egyszerre van szó TV-ről és filmről, döbbenetes. El sem hiszem, hogy senki nem gondolt még rá – persze, tudom, hogy gondolt, de egyelőre nem volt senki, aki életet lehelt volna bele."

Ember legyen a talpán, aki ebből bármit ki tud hámozni, az azonban tény, hogy Hardy alaposan felkeltette az érdeklődést a projekt körül.