Tom Hardy további három Mad Max filmre szerződöttA kép forrása: Warner Bros.

A premier közeledtével egyre nagyobb várakozások előzik meg a Mad Max: A harag útját, mely az utóbbi hetekben a nyár egyik legnagyobb kasszasiker várományosává lépett elő.

Bár a Warner Bros. eddig még nem erősítette meg, hogy folytatást tervezne a hamarosan debütáló Mad Max: A harag útja című filmjéhez, azonban Tom Hardy az Esquire-nek adott interjújában megerősítette, hogy újabb három filmre kötelezte el magát, hozzátéve, hogy a folytatások elkészülése egyedül azon múlik, sikeres lesz-e a film a mozikban.

"Soha nem voltam még ennyire izgatott, és ennyire kívül a komfort zónámon. Ami a folytatásokat illeti, minden azon múlik, hogy szerepel majd a film. Ez végső soron üzlet."

Hardy elárulta, hogy látta a film végső vágását, melyet egészen elképesztőnek talált, de elárult néhány részletet a forgatásról is.

"Kint voltunk a semmi közepén, olyan messze a stúdiótól, hogy a Warner azt sem tudta, mit is csinálunk pontosan. (…) Olyan volt az egész, mintha a Cirque du Soleilt ötvöztük volna a Slipknottal."

A potenciális folytatások kapcsán egyelőre nem sokat tudni, az mindenesetre bizakodásra adhat okot a rajongóknak, hogy a Warner franchise-ban gondolkodik.

A Mad Max: A harag útja George Miller rendezésében 2015. május 14-én debütál a haza mozikban. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Riley Keough, Josh Helman és Nathan Jones.