Megdöbbentő részletet árult el Rebecca Ferguson (galériánkban) egy forgatási konfliktusról.

A Dűne-filmek sztárja a Reign with Josh Smith podcastnek adott interjúban beszélt arról, hogy egy általa meg nevezni nem kívánt kollégája egy alkalommal üvöltözni kezdett vele, amelynek következtében követelte, hogy távolítsák el a produkcióból.

“Emlékszem, volt egy pillanat, és ez az ember nagyon bizonytalan és dühös volt, mivel nem tudta megállni a helyét a jelenetben” - mondta a színésznő.

“Sebezhető voltam és kényelmetlenül éreztem magam amiatt, hogy leordított, mivel azonban ő egy neves színész volt, így nem volt alattam biztonsági háló. Senki nem állt mögöttem, így sírva hagytam el a forgatást“ - tette hozzá Ferguson.

A színésznő azt is felidézte, hogy az illető olyanokat vágott a fejéhez, mint: “Te nevezed magad színésznek?!”, “Ezzel kell együtt dolgoznom?”.

Ferguson elmondta, hogy másnap már sokkal keményebb volt.

“Ránéztem erre az emberre, és azt mondtam: 'Elmehetsz innen. Egy teniszlabdával fogok dolgozni. Soha többé nem akarlak látni. És akkor emlékszem, hogy a producerek odajöttek, és azt mondták: 'Ezt nem teheted az első számú emberrel.’” - tette hozzá a színésznő.

Ferguson ugyanakkor fontosnak tartotta tisztázni, hogy az illető nem Tom Cruise (Mission: Impossible-filmek) vagy Hugh Jackman (Az utolsó showman) volt.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»