Matt Reeves nyitott lenne egy teljes trilógia felépítésére, és ha tudja tartani előző filmjei színvonalát, valószínűleg ezzel a közönség nyeri majd a legnagyobbat.

Egy dolog biztos, a közeljövőben még sokat fogunk hallani a Ben Affleck nevével fémjelzett Batman-filmről, ugyanis a rendezőt, Matt Reevest a A majmok bolygója: Háború sajtókörútján minden interjú alakmával megtalálják az újságírók a következő filmjének részletei iránt érdeklődve.

A direktor legutóbbi, a Fandango-nak adott interjújában újra előjött a kérdés, hogy vajon trilógiát tervez-e az ikonikus képregényhős köré, ám erre meglehetősen homályos választ adott.

"Vannak ötleteim, de a lényeges dolgok még csak most kezdődnek. Egy olyan sztorival kell kezdened, ami elindít valamit. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy A majmok bolygója sztorija előre megvolt, ugyanis egyszerűen nem így történt" - mondta.  

A majmok bolygója-trilógia sikere után a Warner minden bizalmát a rendezőbe fektette, valljuk be, nem érdemtelenül, és egy sikeres első epizód után minden bizonnyal nem hezitálnának a folytatások kapcsán.

Reeves legújabb filmje, a A majmok bolygója: Háborúxy-tól látható a hazai mozikban.