UFÓ-s filmet készít korunk egyik legnagyobb rendezője a Jurassic Park írójával

Steven Spielberg hosszú-hosszú idő elteltével kanyarodik vissza az UFO-s filmekhez.

A Variety forrásai szerint a készülő projekt Steven Spielberg saját eredeti ötletén alapul, a forgatókönyvet pedig David Koepp írja. Koepp több Spielberg-filmet is írt már, köztük a Jurassic Parkot, Az elveszett világ: Jurassic Park címűt, de a Világok háborúja és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága is az ő nevéhez fűzödik.

Egyelőre ennyi információ van csak erről a - remélhetőleg mihamarabb valóra váló - tervről, de azért akad más is Spielberg háza táján, amiről érdemes beszélni!

Mi készül még korunk egyik legnagyobbjának boszorkánykonyhájában?

Spielberg egy új filmen is dolgozik, amely a  Bullitt/San Franciscó-i zsaru, a Steve McQueen főszereplésével készült klasszikus akcióthriller alapján készül.

A projekt tavaly év végén kapott egy frissítést Kristie Macosko Krieger, Spielberg egyik produceri partnere részéről: "Én vagyok a producer. Steven [Spielberg] és Josh Singer, aki a forgatókönyvet írja, ők dolgoznak a történeten" - mondta akkor Krieger.

"Remélem, hamarosan meglesz a forgatókönyv, mivel az írósztrájk miatt egy kicsit lemaradtunk. De dolgoznak rajta - nem tudnám megmondani, hogy ez lesz-e a következő film, amit készítünk, mivel jelenleg még nem tudom. Úgy gondolom, hogy ez egy vadul szórakoztató alkotás lesz".

Annyi biztos, hogy a főszerepet ezúttal Bradley Cooper játssza majd, azaz ő kelti életre Frank Bullitt nyomozót. Steve McQueen gyermekei, Chad és Molly McQueen, valamint Bradley Cooper lesznek a projekt executive producerei.

A film azonban nem feltétlenül az 1968-as film remake-je lesz, hanem egy eredeti történetet mesél majd el, amelynek középpontjában Frank Bullitt karaktere áll.

akció | krimi | thriller

Frank Bullitt, a San Franciscó-i rendõr egy politikus megbízásából kénytelen megvédeni egy gengszter életét. A bûnözõ fontos tanú abban a maffia-perben, amelynek a sikeres... több»