Úgy fest, végleg eldőlt a női James Bond sorsa

Daniel Craig utolsó alkalommal lesz látható James Bond szerepében az alig egy hét múlva debütáló Nincs idő meghalni című filmben, a színész azonban még megosztotta gondolatait a franchise jövőjével kapcsolatban.

Számos alkalommal felmerült ugyanis, hogy a jövőben a 007-es ügynök akár nő is lehetne, és bár ennek lehetőségét sokan nem fogadták túl lelkesen, a franchise producere, Barbara Broccoli igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy James Bond a jövőben is férfi marad.

“Nincs szükség arra, hogy férfinemű karaktereket nőkké alakítsunk. Több női karaktert alkotunk majd, akinek remek sztorit írunk majd” - nyilatkozta Broccoli.

Ezzel pedig úgy tűnik maga Craig is egyetért, a színész a Radio Times-nak adott interjújában ugyanis megjegyezte, hogy egész egyszerűen a nők is több teret és történetet kaphatnak a James Bond filmekben.

“Miért kellene nőnek alakítania James Bondot, hiszen ugyanannyira jó és hangsúlyos részt is kaphat” - mondta Craig.

A Nincs idő meghalni forgatókönyvének fejlesztésében egyébként a Bolhafészek sztárja és alkotója, Phoebe Waller-Bridge is csatlakozott a stábhoz, aki Craig szerint teljesen új életet lehelt Bond történetébe anélkül, hogy teljesen más irányt kellett volna vennie a sztorinak.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»