Új a Netflixen: Egy bűnrossz(nak tartott) thriller tarol a magyar nézők körében, már a 2. legnépszerűbb

Már elérhető a Netflix műsorkínálatában Joby Harold 2007-es filmje, az Éberség.

A film egy valóságos, ugyanakkor egy rendkívül félelmetesnek mondható orvosi jelenséget “vizsgál”, az úgynevezett “éber altatást”, amely során a beteget teljes fizikai érzéstelenítés alá helyezik. Az alany teljesen bénultságot érez ebben az állapotban, viszont mindent érzékel, amely körülötte zajlik. A történet szerint a fiatal és vagyonos Clay Beresford szívműtétre szorul, a beavatkozást megelőzően pedig éber altatásba helyezik. Clay tehát mindent hall a műtőasztalon feküdve, rövidesen pedig azzal kénytelen szembesülni, hogy a körülötte lévő orvosok valójában meg akarják gyilkolni.

Az Éberség jelenleg a második legnézettebb tartalomnak számít a Netflixen a magyarországi előfizetők körében, a filmet a hazai nézők 76 százalékra értékelték a Mafabon 197 szavazat alapján.

Az Éberség főszerepeiben Jessica Alba, Hayden Christensen, David Harbour, Terrence Howard, Lena Olin, Fisher Stevens és Christopher McDonald láthatók. A film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.