A hét kezdetével szemlézzük az aktuális Netflix-kedvenceket! Jelenleg az első a Köszi, jöhet a következő 1. évada, a második a  Bodkin, a harmadik pedig az Emlékezetes nászút című film. Persze, ez csak a hétfői állás, a héten még sok víz lefolyik, hiszen jönnek az új bemutatók!

Az új török sorozat 1. évadának hivatalos szinopszisa a következő: "Egy fájdalmas szakítás után egy fiatal ügyvédnő fejest ugrik a modern randizás zűrzavaros világába, legjobb barátai rendíthetetlen támogatásával".

A sztori

A Kimler Geldi Kimler Geçti néven is ismert török romantikus-komikus drámasorozat egy lenyűgöző és szívtipró ügyvédnőt, Leylát mutatja be. A borotvaéles eszű, képzett ügyvédként Leyla a legutóbbi kapcsolatában történt árulás miatt magánéleti válságba kerül, ami összetörte őt.

Miközben Leyla fokozatosan igyekszik legyőzni a megcsalás okozta fájdalmat, elvállalja a Tuba nevű népszerű harmadik feleség ügyét. Az ügy során találkozik egy Cem nevű önimádó férfival, aki Tuba férjének ügyvédje. Vajon ez az ügy hullámvasutazó kalanddá változtatja Leyla és Cem életét?

A sorozat, amelyet Bertan Basaran rendezett és Ece Yorenc írt a Netflix számára, azt a kérdést feszegeti, hogy Leyla megtalálhatja-e az igaz szerelmet a modern randevúzás világában.

Hány részes?

Az 1. évadnak 8 epizódja van, melyek mindegyike fent van már a Netflixen.

A szereplők

Az első évadban olyan ismert török sztárokat láthatunk, mint Serenay Sarikaya Leyla Taylan szerepében, Hakan Kurtast mint Cem a vele szemben álló ügyvéd vagy Bade İşcil mint Tuba, a válni szándékozó feleség.

Hol nézheted?

A sorozat azonnal indítható a mafab adatlapjáról, amennyiben van előfizetésed a Netflixre. Ebben az esetben csak görgess le a "Hol nézheted" fülig, kattints az ott elhelyezett Netflix ikonra és máris indulhat a lejátszás!

romantikus | vígjáték

Miután átélte első szerelmének fájdalmát, amely árulással végződött, Leyla Taylan sikeres ügyvédnő lett – most pedig az ország egyik leghíresebb válási ügyén kezdett... több»