A Netflix berkein belül gyakorlatilag trenddé vált, hogy egy évadot két részre osztanak, ezzel is nem kis várakozásnak téve ki egy-egy sorozat rajongóit.

Az igazság ára készítői egy igencsak erős “cliffhangert” vittek bele a sztoriba, amely miatt hatalmas várakozás előzte meg a folytatást. Az első öt epizód júliusban jelent meg, így valamelyes sikerült a kedélyeket lecsillapítani azzal, hogy csupán egy hónapot kellett várni a második évad további öt részére. Az igazán elszánt rajongóknak vagy egy tippünk is. Abban az esetben ugyanis, ha nagyon nehéz lenne már kivárni az újabb részeket a jövőben, ajánljuk figyelmetekbe Michael Connelly azonos című regényeit, amely alapján a sorozat is készült.

dráma | krimi | misztikus

Mickey átállt az ingatlanjogra, hogy meg tudjon élni… egészen addig, amíg egyik ügyfelét gyilkossággal nem vádolják.   több»

Mindemellett érkezik az elmúlt évek legsikeresebb tinisorozatának, a Fülig beléd zúgtam második évada. A Euros Lyn rendezésében készült produkció első évadát egyszerűen imádták a nézők és a kritikusok is, a történet Párizsban folytatódik, ahol Charlie és Nick kapcsolata alighanem tovább mélyül, ugyanakkor számos nehézséggel is szembe kell néznie a két fiatalnak.

Mindkét megjelenés elindítható az adatlapokon található “Lejátszás a Netflix-en” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

dráma | romantikus

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»