Új a Netflixen: Ez a friss sorozat már a Vajáknál is népszerűbb a magyar nézők körében

A Spanyolországból érkező romantikus vígjáték egy minisorozat, ami jelenleg az első helyen található a Netflix Magyarországi nézettségi toplistáján - míg a Vaják legújabb évada csak a második helyet fogalta el.

Az Egy tökéletes történet címet viselő produkció rendezője Chloé Wallace, aki Marina Pérez forgatókönyvéből dolgozott. A sorozat Elisabet Benavent írónő azonos című regényéből készült. A forgatás helyszínéül Mykonos szigete, illetve más, festői görög tájak szolgáltak, de néhány jelenet erejéig Madrid utcáit is láthatjuk.

A főszereplők Anna Castillo, aki Margotot alakítja, illetve Álvaro Mel David szerepében tűnik fel. A színésznőt olyan produkciókban láthattuk, mint az Eltitkolt történetek, Ahol kettőnek van hely és a Szellemsuli, Álvaro pedig felbukkant a Szerencse és Paraíso című sorozatokban.

A történetben megismerhetjük Margot karakterét, aki egy szállodabirodalom örököse, aki egy pánikroham miatt úgy dönt, kihagyja saját esküvőjét. A lány mindeddig családjának megfelelő életet élt és követte az utat, amit kijelöltek neki. Ezért úgy dönt, itt az ideje változtatni, és megszökik az oltár elől. Mindeközben David egy rossz szakítását próbálja kiheverni, nem éppen tehetős, három munkahelyen kell dolgoznia, hogy egyáltalán meg tudjon élni. Amikor a két főszereplőnk útjai keresztezik egymást, minden megváltozik, és azon kezdenek el igyekezni, hogy segítsenek egymásnak.

Castillo és Mel mellett a sorozatban szerepel Ana Belén, Ingrid García Jonsson, Lourdes Hernandez, Lydia Pavón, Tai Fati, Jimmy Castro és Mario Ermito is.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a sorozat, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Netflixen mezőre kattinva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus

Margot és David különböző világokból származnak. Margot egy szállodaipari birodalom örököse. A férfinak három állást kell vállalnia, hogy megéljen. De amikor útjaik... több»