Új a Netflixen: Ma véget ér az egyik legnagyobb sikersorozat, már nézhető a 3. évad

Attól a pillanattól kezdve, hogy a Ragnarok 2. évada 2021 május végén a Netflixre került, a rajongók világszerte izgatottan várták a sorozat visszatérését. A jó hír az, hogy a Ragnarok 3. évada ma befut a Netflixre!

Több mint két év után a sorozat következő fejezete a Netflixre kerül, és ez az új fejezet a szeretett történet epikusnak ígérkező lezárásának tűnik! Ennek a debütálásnak az alkalmából készítettünk egy kis összefoglalót a sorozatról!

Hány évada van a Ragnaröknek?

Immár három. Az első évad premierje 2020 januárjában volt, a második évad 2021 májusában, a harmadik évad pedig 2023 augusztus 24.-én kerül bemutatásra. Sajnos a harmadik évad lesz a sorozat utolsó évada, ami azt jelenti, hogy a Ragnarök összesen három évadot és 18 epizódot élt meg.

Hány epizódból áll a Ragnarok 3. évada?

A Ragnarok első két évadához hasonlóan a 3. évad is összesen hat epizódból áll. Ezek is ugyanolyan hosszúak, mint az 1. és 2. évad epizódjai. Ez azt jelenti, hogy 45-50 perces részekről beszélünk.

A szereplőgárda 

A sorozat utolsó évadában a rajongók összes kedvenc színésze és színésznője visszatér! A szereplőgárda bejelentésekor a Netflix megjegyezte, hogy további szereplők is csatlakoznak, velük mától megismerkedhettek!

A Ragnarök 3. évadának szinopszisa

A Netflix egy részletes szinposzist adott ki, ami ma, a bemutató napján talán már nem aktuális, de ha mégis csak most találkoznál először a hírrel, azért kedvcsinálónak jól jöhet. Lássuk!

"Mit teszel, ha 18 éves gimnazista vagy egy norvégiai kisvárosban, és rájöttél, hogy te vagy a kiválasztott, akinek az a feladata, hogy szembeszálljon egy ősi és rendkívül erős ellenséggel, aki nem csak egy egész várost, hanem egy egész országot tart vasfogságban?

A főszereplő Magne-nak meg kell próbálnia felvenni a harcot ezzel az ellenséggel, de hogyan tudod megőrizni a hidegvéred és meghozni a helyes döntéseket, amikor egy szerelmes tinédzser vagy, akit hirtelen a világ leghatalmasabb fegyverével vérteztek fel, miközben ki kell találnod, hogy ki is vagy valójában? Magne-nak mérlegelnie kell minden lépést a gyermekből felnőtté válás útján. Valamint eligazodni a sok-sok kapcsolat között, amelyeket végül sikerült kialakítania a kisvárosban. De ki is - ha mindenről van szó - a barátja? És ki az ellensége?"

akció | dráma | fantasy

A Ragnarök a harmadik évadban Thor (Magne) és Loki (Laurits) reinkarnációinak konfliktusa felé tart. A második évad azzal ért véget, hogy Laurtis megkaparintotta a saját férgét,... több»