Az utolsó nindzsaklán jelenleg a 2. legnézettebb a Netflix friss sorozatai közül.

A mafab közösség egyelőre 60 százalékot szavazott meg a japán szériának, amit a véleményekben erős közepesnek vagy "elképesztő mértékű KELLEMES csalódás"-nak titulálnak. Te láttad már? Mit gondolsz róla?

A következőkben mesélünk kicsit a sorozatról és, ha ez felkelti az érdeklődésed, már kattinthatsz is a mafab adatlapon található Netflix ikora és mehet a modern kori nindzsák megfigyelése - ha van élő előfizetésed a streaming szolgáltatóhoz.

A sztori háttere

Réges-régen a feudális Japánban a nindzsák (vagy shinobik) mesterien képzett zsoldosok voltak, akiket a hadurak béreltek fel, hogy - főként - veszélyes kémkedési küldetéseket vezessenek a rosszfiúk elfogására. De most 2024-et írunk, és nindzsák... nem igazán léteznek - kivéve Dave Boyle író-rendező (Man from Reno) új kémthrillerében, amelyben Kento Kaku, Yosuke Eguchi és Tae Kimura is játszik.

A sorozatot Japánban: Fujinomiyán, Odawarán és Tokióban forgatták.

A sorozat egy olyan képzelt modernkori világot mutat be, amelyben a nindzsa-klánok továbbra is élnek és virulnak - csakhogy (többnyire) visszavonultak. Így amikor egy gonosz klán fenyegeti Japánt, egy volt nindzsacsalád titokban előbújik, hogy meghiúsítsa az összeesküvést...

A történet maga 

A Tawara családban mindenki egy kicsit... unatkozik. Haru (Kaku) automatákat pakol, és egy olyan nőbe szerelmes, akit nem is ismer. Az anyja, Yoko (Kimura) unja a házimunkát, és bolti lopásokat követ el, hogy a dolgok érdekesek maradjanak. Apja, Soichi (Eguchi), Haru bátyjának elvesztése miatt gyötrődik, és egy szakéüzletet vezet. Nagi (Makita), Haru húga, lóg az órákról, hogy titkos küldetésekre menjen és ott van még a szerény Riku (Banka), Haru kisöccse, és Taki (Miyamoto), Haru nagymamája, aki segít a ház körül. 

Soichi azt szeretné, ha Haru egy nap átvenné a családi vállalkozást - a szakéfőzést -, de Harut ez nem érdekli. Amikor a család elvesztette Gakut, minden megváltozott... Akkoriban mindannyian nindzsák voltak, akik együtt dolgoztak, hogy igazságot szolgáltassanak...

akció | dráma | thriller

A Tawara család az utolsó ninja klán. Egy múltbéli incidens után elhagyta gyökereit, de most a családnak Japán történelmének legnagyobb válságával kell szembenéznie, amely... több»