Az új, német akciódráma máris a 2. helyen van a magyar netflixezők körében! Lássuk, mit tudunk a 60 percről, ami egyelőre még nem vette át a vezetést a Légi csibészektől, mely még mindig az első helyen trónol a hazai TOP10-ben.

A 60 perc egyike a német Netflix eredetiknek. Ez egy, mindössze 88 perces harcművészeti akciódráma, amelyet Oliver Kienle rendezett és írt. A film péntek óta elérhető a Netflix kínálatában és elég beszédes, hogy máris a 2. helyre repítették a nézők! 

A Rotten Tomatoes értékelése jelenleg: 83 százalékos 6 kritikus vélménye alapján és, nem kevesebb, mint 89 százalékos, egyelőre még 50-nél valamivel kevesebb néző megosztott filmélménye mentén. A mafab közösség 70 százalékot adott neki az elmúlt napokban, ez a szám 21 vélemény alapján jött össze. Kíváncsian várjuk, hogy alakul a jövőben a film megítélése, de addig is, lássuk, mit tudunk róla!

A sztori dióhéjban

Octavionak, egy MMA harcosnak, mindössze egy órája van arra, hogy odaérjen és láthassa a lányát annak születésnapján, különben azt kockáztatja, hogy örökre elveszíti a felügyeleti jogot. Egyetlen esélye, hogy időben odaérjen, ha megrendezi a nagy bunyóját, ám ezzel rengeteg kellemetlen alakot felbosszant. 

A szereplők

Emilio Sakraya játssza Octavio Bergmannt. A fiatal színészt láthattuk már korábban JC-ként a Harcos apáca első évadában, de szerepelt a 2017-es Rock My Heart című filmben is.

Az egyik legizgalmasabb újonc egy sikeres kaszkadőr, aki olyan filmekben kamatoztatta tehetségét, mint a John Wick és a James Bond franchise-ok, a Mátrix vagy épp az Uncharted. Marie Mouroum a Dora Milaje egyik tagját is alakította az MCU-ban, de most végre megmutathatja színészi tehetségét is.

A többi szereplő közt olyan arcokkal találkozhatunk, mint Florian Schmidtke (Vérvörös égbolt), Aristo Luis (Mátrix: Feltámadások) vagy Alain Blazevic (FBI: International).

Amennyiben van Netflix előfizetésed, csak kattints a mafab adatpalon található Netflix ikonra és már nézheted is ezt az ígéretes újoncot!

68 60 perc  (2024)

akció | dráma | sportfilm

Octaviónak csak egy órája van arra, hogy eljöjjön a lánya születésnapjára, különben örökre elveszítheti a lány felügyeleti jogát. De hogy elérje célját, lemondja egyik... több»