Bár meglehetősen gazdag a felhozatal manapság a bűnügyi drámákból, a 2018-ban debütált Az újonc című sorozat talán mégis az egyik legkülönlegesebbnek mondható, és így talán kevésbé is meglepő, hogy jelenleg az egyik legnézettebb tartalomnak számít a hazai Netflix előfizetők körében.

Merthogy a sorozat jelenleg a top10 legnézettebb tartalmak második helyét foglalhatja el. Alexi Hawley eredetileg még hat évvel ezelőtt írta a szériát az ABC csatornának, amelynek középpontjában John Nolan áll, aki negyvenes éveinek kellős közepén úgy dönt, hogy pályát módosít, így a Los Angeles-i rendőrség kötelékébe szerződik.

A sorozat a mai napig egyébként töretlen sikernek örvend, idén februárban debütál a hatodik évad, ezt képet pedig azt is erősíti, hogy a Rotten Tomatoes portálon 73 százalékos értékelést kapott a nézőktől, míg a hazai előfizetők 84 százalékra értékelték a Mafabon.

Az újonc ráadásul olyan friss megjelenést szorított maga mögé, mint a Nagy Sándor: Egy isten születése, jelenleg pedig a Sofía Vergara főszereplésével készült Griselda mögött foglalja el a dobogó második fokát.

Az újonc tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.