66 Annabelle 3  (2019)

Sokat kellett várniuk a horrorok rajongóinak az új képsorokra, most azonban végre ismét mozgásban a Démonok között legújabb spin-offja, az Annabelle 3.

Már csak hetek kérdése, és a hazai mozikban a Démonok között trilógiává bővülő spin-offja, az Annabelle 3, melyben Ed és Lorraine Warren is visszatér. Az Annabelle 2: A teremtés után játszódó történet szerint a házaspár az otthonukba vissza a porcelánbabát, akit alaposan elzárnak a házban. Ez azonban nem tartja vissza a démoni teremtényt, aki a család legfiatalabb tagját szemelte ki magának. Miután Ed és Lorraine elutaznak, megnyílik Annabelle előtt a lehetőség.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Madison IsemanMckenna GraceSteve Coulter és Katie Sarife, de egy rövid időre Vera Farmiga és Patrick Wilson is tiszteletét teszi. A rendezői széket az az elsőfilmes Gary Dauberman foglalhatta el, aki forgatókönyvíróként az Az és Az apáca sikereiből is kivette a részét. A produceri teendőket pedig nem más, mint a Démonok között franchise két atyja, James Wan és Peter Safran látták el.

Az Annabelle 3 június 27-től a magyarországi mozikban. A horrorfilm új előzetesét idelent nézhetitek meg.