Újabb Stephen King-regényből készül film!

Stephen King munkásságát még azoknak sem kell bemutatni, akik egyébként nem rajonganak a horror műfajért. Az író népszerűségét csak tovább növelte az évtizedek során, hogy számos regényéből nagyszerű filmek születtek. Hosszú idő után az elmúlt években újra Hollywood célkeresztjébe került Stephen King, akinek most egy kevésbé ismert regényéből is film készülhet.

Az 1999-ben megjelent Tom Gordon, segíts! regény egy tinédzser lányról szól, aki a hegyekben túrázik, de elszakad a családjától. Eltéved az erdőben, teljesen egyedül marad, és nagyon úgy tűnik, hogy sosem találja már meg a kiutat a vadonból. Egyetlen szórakozása a hordozható rádiója, amelyen baseball-mérkőzések közvetítéseit hallgatja. Ahogy egyedül bolyong az erdőben, idővel arról kezd fantáziálni, hogy az egyik játékos jön és megmenti őt. Már ez az alapfelütés is elég hátborzongató élmény lenne, de Stephen King jó szokásához híven megdobja még a sztorit egy kis természetfelettivel is. Az erdőben ugyanis egy szörnyeteg lesi minden lépését.

Már korábban is volt róla szó, hogy ebből a regényből is készülhet film, akkor még George A. Romero volt a legesélyesebb a rendezői székre. Sajnos ő már nem forgathatja le a filmet, de ez nem jelenti azt, hogy a projekt ne valósulhatna meg. A legfrissebb hírek szerint ugyanis Christy Hall rendezésében mégis elkészülhet majd a film a jövőben. A produkció munkálatait George A. Romero özvegye és a Living Dead Films stúdiója közösen vállalta, de a projektben közreműködhet az a Roy Lee is, aki az elmúlt évek több Stephen King adaptációján is dolgozott.

Arról egyelőre korai lenne beszélni, hogy mindez mikor ölthet testet valójában, hiszen a járvány miatt egyelőre a teljes filmipar parkolópályán vesztegel.