Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (október 9-15)

Ha az a kérdésed, hogy vajon mivel is készül a Netflix a következő héten, akkor ez a lista a válaszod. Már megszokhattuk, hogy a szolgáltató hétről-hétre gazdag felhozatallal bővíti kínálatát, most sem lesz ez másképp. Lesz itt horrorvígjáték, thriller, dráma, animáció és dokumentumfilmek is. Az itt bemutatott produkciók a Netflix saját gyártású filmjei és sorozatai, a jövő hét teljes programját itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Csatlakozz egy utazó gyógyszerész-mozitársulat legénységéhez, akik útra kelnek, hogy terjesszék az élő szinkronizált filmek örömét, miközben leküzdik a nehézségeket, a... több»

Az 1960-as években Thaiföld a saját filmművészeti aranykorát élte. A Volt egyszer egy csillag a korszak emlékére készült. A film producere és rendezője Nonzee Nimibutr, írója pedig Ek Iemchuen. A 60-as években játszódó road trip movie egy utazó Pharma-mozi társulat tagjait követi, akik útra kelnek, hogy elhozzák a szinkronizált 16 mm-es filmek örömét Thaiföld falvaiba és kisvárosaiba.
#4

71 Jó éjt, világ!  (2023)

(1)

animáció | dráma | vígjáték

Netflix

Egy bezárkózott báty. Egy nagyravágyó öccs. Egy apa, akit a saját gyermekei nem tisztelnek. Egy anya, aki elhanyagolja a saját háztartását. Ez egy széthullott család, és egyik... több»

Történet egy összetört család négy tagjáról, akik egy "Planet" nevű játékban találnak békét. A bökkenő: nem tudnak egymásról. A történet kibontakozása során titkok derülnek ki az egyes tagokról, valamint a virtuális világ és a valóság kapcsolatáról, és arról, hogyan hatnak egymásra.
#3

dokumentum | háborús | rövidfilm

Netflix

Ebben a dokumentumfilmben egy az ukrajnai háború miatt kitelepített lány nagymamájával egy alpesi nyári táborba utazik, és próbára teszi bátorságának határait. több»

Rendező: Max Lowe
Az ukrajnai háború miatt menekültté vált Olga és unokája, Milana egy nyári táborba utazik az osztrák Alpokba, hogy próbára tegyék saját bátorságuk határait, és erősítsék egyre szorosabbra fűződő kapcsolatukat.
#2

56 Csapatépítés  (2023)

(12)

horror | thriller | vígjáték

Netflix

Az önkormányzati alkalmazottak csapatépítő konferenciája rémálommá válik, amikor korrupciós vádak kezdenek keringeni, és a munkakörnyezetet sújtják. Ezzel egy időben egy... több»

A Csapatépítés egy slasher-vígjáték egy konferenciáról, amelyen önkormányzati alkalmazottak vesznek részt, és amely rémálommá válik, amikor korrupciós vádak kezdenek keringeni. Ezzel párhuzamosan egy titokzatos alak elkezdi becserkészni és egyenként meggyilkolni a résztvevőket ebben a humoros karaktereket felvonultató svéd produkcióban.
#1

75 Az Usher-ház bukása  (2023)

(13) (1)

dráma | horror

Netflix

Mike Flanagan univerzuma egyre bővül, ezúttal Edgar Allan Poe 1839-ben megjelent, The Fall of the House of Usher című novelláját dolgozza fel a legújabb sorozatában. A horrordráma... több»

Egy horrorsorozat Mike Flanagantól, A Hill-ház szelleme és a Mise éjfélkor alkotójától, amely Edgar Allan Poe művein alapul. A kegyetlen testvérpár, Roderick és Madeline Usher a Fortunato gyógyszergyárat a gazdagság, a kiváltságok és a hatalom birodalmává építette. Ám a múlt titkai napvilágra kerülnek, amikor az Usher-dinasztia örököseit egy titokzatos nő kezdi el gyilkolni a múltból.