Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (február 26 - március 3)

Miközben szépen lassan átcsordogálunk a téli hónapokból a tavaszba, a Netflix változtatlanul tartja a megszokott iramot, és elhalmoz minket különféle film- és mozipremierekkel, amelyekben mindenki megtalálhatja a saját ízléséhez leginkább illőt. Érkezik többek között Adam Sandler új filmje, Az űrhajós, a Valaki etesse meg Philt! legújabb, immár hetedik évada és egy izgalmas dokumentumfilm egy összeesküvés-elméletről, amit egy újságíró halála indított útnak. Természetesen ez nem minden, listánkban megtalálhatjátok a legújabb eredeti Netflix tartalmakat, a teljes kínálatot pedig itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

NA Vastaps  (2024)

dráma

Netflix

Az egzisztenciális szorongással és a múltbéli élete utáni vágyakozással küszködő férfi ebben az évtizedeken átívelő drámában próbál eligazodni furcsa családjában. több»

A történetben megismerhetünk egy családot és évtizedeken átívelő útjukat, miközben szemtanúi lehetünk, ahogy szembeszállnak egymással és az őket körülvevő társadalommal.
#5

73 A nevem Loh Kiwan  (2024)

(2)

dráma | romantikus

Netflix

Az Észak-Koreából való disszidálása után Loh Kiwan azért küzd, hogy menekültstátuszt kapjon Belgiumban, ahol találkozik egy kiábrándult nővel, aki már minden reményét... több»

Loh Ki-Wan egy észak-koreai menekült. Édesanyja miatt érkezett Észak-Koreából az ismeretlen Belgiumba. Szeretne letelepedni az országban, de egyetlen reménye, hogy maradhat, ha menekültstátuszt kap a belga kormánytól. Ennek megszerzéséért egyelőre hiába harcolt. Végül találkozik Marival, aki koreai születésű, de mostanra belga állampolgárságot kapott. Mari elvesztett minden reményt a múltja miatt és nincs sok életkedve - ellentétben Loh Ki-Wannal, aki új életet akar kezdeni. Első találkozásuk kifejezetten kellemetlen, ennek ellenére egymásba szeretnek.  
#4

63 Párizsi alvilág  (2024)

(1)

akció | dráma | krimi

Netflix

Belemerülhetünk a párizsi bűnözői alvilágba, ahol Lyna találkozik a rejtélyes és brutális Furie-val, aki nemcsak túlélni képes ebben a környezetben, hanem vezetővé is vált. több»

Lyna bosszút akar állni apja haláláért. Annak ellenére, hogy egyszerű életre vágyik, belekeveredik a párizsi alvilág sötét bugyraiba, ahol a Fúria nevű békefenntartó ügyeinek részese lesz. Annak ellenére, hogy elszántan próbál ellenállni a végzet könyörtelen vonzásának, hamarosan rájön, hogy a sorsától való menekülés korántsem lesz egyszerű.
#3

dokumentum | krimi

Netflix

Amikor Danny Casolaro újságírót holtan találták egy szálloda fürdőkádjában, a rendőrség öngyilkosságnak minősítette az esetet. Családja és kollégái azonban úgy vélik,... több»

Amikor Danny Casolaro újságírót holtan találták egy szálloda fürdőkádjában, a rendőrség öngyilkosságnak minősítette az esetet. Családja és kollégái azonban úgy vélik, hogy azért gyilkolták meg, mert az általa "Polipnak" nevezett összeesküvés után nyomozott - egy rejtett szervezet után, amely kapcsolatban állt lopott kormányzati kémszoftverekkel, megoldatlan gyilkosságok sorozatával és a 20. század néhány legnagyobb politikai botrányával. Évekkel később Christian Hansen kutató azon fáradozik, hogy feltárja a Casolaro halála mögött álló titkokat, és a történetet, amely végül a halálát okozta.  
#2

dokumentum

Netflix

Nyolc vadonatúj epizód, amelyekben Phil kalandjait követhetjük nyomon Skóciában, Tajpeiben, Washingtonban, Mumbaiban, Dubaiban, Izlandon és az „igazi” Orlandóban. több»

A 7. évad grandiózusabb, mint valaha - 8 új epizódon keresztül követhetjük Phil útját Mumbaiba, Washingtonba, Kiotóba, Izlandra, Dubaiba, az "igazi" Orlandóba, Tajpejbe és Skóciába; rejtett gyöngyszemeket fedez fel, és minden egyes falatnál találkozik az egyes városok szívével és lelkével. Phil az ételek univerzális nyelvén keresztül teremt kapcsolatot, ünnepli a felfedezés örömét és a közös étkezés élményét.  
#1

51 Az űrhajós  (2024)

(17) (2)

dráma | kaland | sci-fi

Netflix

Az árva kisfiúként, nagyszüleinél nevelkedett Jakub Procházka mindenen és mindenkin túltesz, hogy ő legyen az első cseh űrhajós. több»

Hat hónapos magányos kutatóútja során a naprendszer peremén egy űrhajós, Jakub (Adam Sandler) rájön, hogy a hátrahagyott házassága nem biztos, hogy túléli, míg visszatér a Földre. Kétségbeesetten próbálja rendbehozni a dolgokat feleségével, Lenkával (Carey Mulligan), és ebben egy titokzatos, az idők kezdetéről származó lény segít neki, akit az űrhajó gyomrában rejtőzködve talál. Hanuš (Paul Dano hangján) Jakubbal együtt dolgozik azon, hogy megértsék, mi romlott el, mielőtt túl késő lenne. A Johan Renck rendezésében, a Bohém űrhajós című regény alapján készült filmben Kunal Nayyar, Lena Olin és Isabella Rossellini is szerepel.