Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (január 29-február 4)

Ha egy pillanatra is elgondolkodtatok azon, vajon mennyire környékez meg titeket az unalom a következő héten, nem kell aggódni, a Netflix ezúttal is gondoskodik róla, hogy ez ne történjen meg. A streamingszolgáltató olyan vadonatúj tartalmakkal kényzetet majd bennünket, mint A popzene legjobb éjszakája, ami a "We are the world" című szám felvételének történetét meséli el, ami az egyik legnagyobb supergroup megalakulásának krónikája is volt egyben. Megnézhetjük továbbá az Orion és a sötétség, valamint A kazamata zamata animációs produkciókat is, az autósportot kedvelőknek pedig a NASCAR: Teljes gázzal tartogathat izgalmakat a héten.

Listánkban a Netflix eredeti tartalmaira összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes listát itt találjátok. Minden új produkció egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

60 Baby Bandito  (2024)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

A neve Kevin Tapia. De Európában úgy ismerik, hogy „Il Baby Bandito”. Ez a történet a gördeszkásról szól, aki az évszázad rablását hajtotta végre Chilében. több»

Kevin élete váratlan fordulatot vesz, amikor beleszeret Genesisbe, egy kiváltságos fiatal nőbe. A szenvedélyes korcsolyázó elhatározza, hogy mindent kockára tesz a szerelemért, ezért merész tervet eszel ki: ellop egy részletes tervrajzot a Mészárosok nevű veszélyes gengsztercsoporttól, hogy dollármilliókat szerezzen, amivel az ország legkeresettebb szökevényévé válik. Miközben minden szabályt áthágnak, és üldözéssel néznek szembe, Kevin és Genesis szerelmi története összefonódik a szélsőséges veszélyekkel, miközben a hétköznapokon túli életet hajszolják, ahol a szenvedély és a kockázat egy izgalmas római utazásban csúcsosodik ki. A sorozatot az évszázad rablása ihlette, amely 2014-ben történt Chilében.
#5

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A részmunkaidős vlogger Chu Ai arra használja a csatornáját, hogy őszintén beszéljen a szexről. A való életben azonban sokkal kényesebbnek találja ezt a témát. több»

Chu Ai masszázsterapeutaként dolgozik, miközben egy szexuális felvilágosító közösségi médiacsatornát vezet. A "szeretkezz, ne szerelembe ess" mantráját követve, a lány a szerelemmel kapcsolatos szkepticizmusát is osztó Ping-ke-vel való baráti kapcsolatán keresztül próbálja feldolgozni a szorongásait. Ugyanakkor idősebb nővére, Chu-wei házassági problémákkal néz szembe férjével, Shi-chieh-vel, míg bátyja, Yu-sen szakít régi barátjával, miután csapdába esett egy kiegyensúlyozatlan kapcsolatban. Vajon Chu-ai megtalálja az önmegismeréshez vezető utat, vágyainak kielégítését és egy tartalmas kapcsolatot?
#4

dokumentum | sportfilm

Netflix

A sorozat bemutatja a 2023-as NASCAR Cup Series rájátszását és az őszi bajnoki futamot, exkluzív hozzáférést biztosítva a versenyzőkhöz és a csapatokhoz. több»

A Netflix legújabb sportsorozata a NASCAR kupa 2023-as idényét és bajnoki versenyét követi nyomon, miközben a versenyzők a pályán csatáznak, és a sport egyik leghíresebb címe a tét. A sorozat exkluzív, széleskörű hozzáférést biztosít számos versenyzőhöz és csapathoz, élükön Ryan Blaney-val, William Byronnal, Ross Chastainnel, Denny Hamlinnel, Bubba Wallace-szal, Kyle Larsonnal, Christopher Bell-lel, Joey Loganóval és Tyler Reddickkel, és a rajongóknak a kulisszák mögé is betekintést nyújt.
#3

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Laios és barátai, Marcille és Chilchuck lemerészkednek egy végtelen kazamatába, hogy megkeressék Laios elveszett húgát, közben megküzdve a szörnyekkel, az éhséggel és a... több»

A sorozat alaptézise - vagy megesznek, vagy te eszed meg őket. Laios a kazamaták mélyére látogatott húgával, akit felfalt egy Vörös Sárkány. Laios pedig alig élte túl a találkozást. Azonban hősünk úgy dönt, visszatér a mélybe, hogy megmentse húgát, mielőtt a sárkány megemészti. Az út hosszú, az étel kevés - ezért az útjába akadó szörnyeket mind megemészti.
#2

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Orion egy fiatal fiú, aki fél a magasságtól, a háziállatoktól, és akit majdnem katatón állapotba hoz a legnagyobb veszély: a sötétség. A Sötétség elviszi Oriont egy... több»

Orion olyan, mint egy átlagos általános iskolás gyerek - félénk, szerény, titkon szerelmes. De a látszólag normális külső mögött Orion szorongással küzd, retteg a méhektől, a kutyáktól, az óceántól, a mobiltelefon hullámaitól, a gyilkos bohócoktól és még a szikláról való leeséstől is. De az összes félelme közül a legnagyobb, amivel minden este szembesül: a sötétségtől. Így amikor a legrosszabb félelme szó szerinti megtestesítője látogatást tesz nála, Dark elrepíti Oriont egy világ körüli hullámvasútra, hogy bebizonyítsa, nincs mitől félni az éjszakában. Ahogy a valószínűtlen páros egyre közelebb kerül egymáshoz, Orionnak el kell döntenie, hogy képes lesz-e megtanulni elfogadni az ismeretlent.
#1

dokumentum | zenés

Netflix

1985. január 25-én a korszak legnépszerűbb zenészei közül több tucatnyian gyűltek össze Los Angelesben, hogy felvegyenek egy jótékonysági kislemezt az afrikai éhínség... több»

Rendező: Bao Nguyen
1985. január 25-én a zenei élet legnagyobb alakjai összegyűltek egy Los Angeles-i stúdióban és felvettek egy dalt az afrikai éhínség enyhítésére, amely megváltoztatta a globális popkultúra történetét. A dokumentumfilm a világ legimpozánsabb szupercsapatának összeállítására irányuló hatalmas vállalkozás krónikája a mobiltelefonok és az e-mail előtti világban. Ez a művészcsoport - élén a dal társszerzőivel és a 20. század két legjelentősebb popzenészével, Michael Jacksonnal és Lionel Richie-vel - különböző világokból érkezett, de egyesült a "We Are the World" felvételére. A film eddig soha nem látott felvételeket tartalmaz, részletesen bemutatja a korai tervezési fázisokat, beleértve a Richie-vel és Jacksonnal folytatott írói munkálatokat, és betekintést enged a híres Henson stúdió falai közé, ahol a "We Are the World" felvételei készültek. A legendás estén ott volt számos művész - Richie, Bruce Springsteen, Smokey Robinson, Cyndi Lauper, Kenny Loggins, Dionne Warwick és Huey Lewis - a zenészek, a hangmérnökök és a producerek mellett a zenetörténet egyik leghíresebb éjszakájára emlékeznek vissza.