Újdonságok a Netflixen: 8 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (augusztus 29-szeptember 4)

A következő héten szépen lassan átcsordogálunk a nyári hónapokból az őszbe, illetve az iskolakezdés mámoros napjaiba. Mindemellett azonban a Netflix változatlanul kínálja a legújabb premiereket, amelyek Magyarországra érkeznek - ennek fényében állítottuk össze a következő listát. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető a weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen Netflix-előfizetés szükséges.

#8

69 Beugrottam  (2022)

(17)

thriller

Netflix

Egy fiatal graffitiművész egy megdöbbentő titokra bukkan, amely veszélybe sodorja őt és a hozzá legközelebb állókat. több»

A Babak Anvari által rendezett és írt új brit thriller főszereplői Hugh Bonneville, Kelly Macdonald és George MacKay. A Beugrottam egy lázadó fiatal graffitiművészt követ nyomon, aki a gazdag elit házait veszi célba, de egy megdöbbentő titokra bukkan, amely olyan útra vezeti, amely veszélyezteti őt magát és a hozzá legközelebb állókat.
#7

62 Családi vonás  (2022)

(1)

családi | vígjáték

Netflix

Egy orvostanhallgató és egy gazdag plasztikai sebész esküvőjének napján a fiatal pár családjai rájönnek, hogy az egyetlen közös pontjuk a titkok és a hazugságok. Mindkét fél... több»

Egy tökéletesnek tűnő pár az esküvőjére készül, majd a nagy nap eljövetelekor katasztrofális tények bukkannak a felszínre: az ifjú pár és családjaik szembesülnek a hazugságok és titkok komplex hálójával, amelyek körbeveszik a kapcsolatot. Mindezt humoros csomagolásban kapjuk Lengyelországból.
#6

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy fiatal nő szakítása után elutazik a romantikus olaszországi Veronába, ahol azonban kiderül, hogy az általa lefoglalt villa valójában már foglalt, így a nyaralást egy cinikus... több»

Kat Graham (How It Ends) és Tom Hopper (Az Esernyő Akadémia) a főszereplői az új romantikus vígjátéknak, amely Mark Steven Johnson eredeti forgatókönyve alapján készül, aki egyben a rendező is. Az olaszországi Veronában forgatott filmet 2021 szeptembere és 2022 januárja között vették fel, és egy fiatal nőről szól, aki egy szakítás után nyaralni indul, de rájön, hogy a lakás, ahol laknia kellene, már foglalt.
#5

fantasy | vígjáték

Netflix

Miután Barcelonából az anyja unalmas városába költözik, Amaia felfedezi, hogy talán örökölt a nagymamájától képességeket, akiről azt beszélik, hogy boszorkány volt. több»

A szeptember 2-án érkező spanyol sorozat a fantasy és a vígjáték keveréke. Egy Amaia nevű fiatal tinédzserről szól, aki kénytelen Barcelonából egy álmos faluba költözni, de újonnan szerzett boszorkányos képességeivel elüti az időt.
#4

dráma

Netflix

Egy apa, Heves Ali útját meséli el, aki 25 éve nem találkozott fiával, Juszuffal. több»

Törökországból érkező történet, amiben egy apát ismerhetünk meg, aki a vég előtt szeretné helyrehozni a fiával a kapcsolatát, akivel már évtizedek óta nem találkozott. A fiú azonban kemény dió, és nem igazán kér a békülés gondolatából. A drámai történet szeptember 2-án érkezik a hazai nézők képernyőire.
#3

63 Digitális detox  (2022)

(4)

romantikus | vígjáték

Netflix

Léa és Manon unokatestvérek és lakótársak, évente több mint másfél hónapot töltenek a telefonjukra tapadva. Ez rengeteg elvesztegetett nap... Ezért úgy döntenek, hogy... több»

A történet alapkoncepciója viszonylag egyszerű: két lakótárs úgy dönt, elég volt azokból az elvesztegetett órákból, amelyeket a telefonjukon töltenek, és változtatnak életükön - elhatározzák, hogy egy hónapig kihagyják a telefont és az internetet az életükből. Sajnos utólag derül ki, hogy ez nem is olyan egyszerű, és sok fergeteges, illetve humoros pillanatot szül az életükben.
#2

vígjáték

Netflix

Két tinédzser mindennapjait követhetjük nyomon, akik a legjobb barátok, és véletlenül felépítik Észak-Amerika egyik legnagyobb hamis személyi igazolványokat előállító... több»

Új kanadai tini krimi- vígjáték sorozat, ami szeptember elején érkezik a Netflixre Emilija Baranac, Jennifer Tong és Richard Harmon főszereplésével. A történet két barátról szól, akik egy hatalmas és olajozottan működő, hamis személyikre alapuló birodalmat építenek ki a suliban. Az ún. vállalkozásuk bukása és összeomlása pedig tanulságos történetet szül a barátságról.
#1

67 Az ördög Ohióban  (2022)

(14) (2)

dráma | horror | misztikus

Netflix

Egy kórházi pszichiáter egy titokzatos szektaszökevényt bújtat, majd a világa a feje tetejére áll, amikor a különös lány érkezése azzal fenyeget, hogy saját családját is... több»

8 epizódból álló, új thriller sorozat, amely egy fiatal lányról szól, aki megszökik egy szektából, és aki Dr. Suzanne Mathisnál keres menedéket. A sorozat Daria Polatin könyve alapján készül, a főszerepekben Emily Deschanel, Caroline Cave, Sam Jaeger, Madeleine Arthur és Keenan Tracey látható.