Újdonságok a Netflixen: 8 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (október 31 - november 6)

Az ősz utolsó hónapját is hangos felütéssel kezdi a Netflix. Sztárokkal teletűzdelt sorozatok és filmek érkezésére számíthatunk. Többek között jön Helena Bonham Carter, Henry Cavill és Millie Bobby Brown, de mellettük felbukkan Randall Park, Melissa Fumero, David Tennant és Stanley Tucci is - természetesen nem mindenki egy produkcióban. A következő listából viszont kiderül, hogy hol láthatjuk őket. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is a premier napjától, megtekintésükhöz viszont előfizetés szükséges.

#8

akció | animáció | kaland

Netflix

Két év telt el a harmadik évad végén bekövetkező csata után - az emberek királysága a győzelem évfordulóját ünnepli és a sárkányherceg látogatására készülnek.... több»

A Netflix egyik legjobb, a fiatalabb közönséget célzó animációs sorozata idén novemberben hosszú várakozás után visszatér. Az új évad az Aaravos rejtélye címet viseli. A sorozat folytatja a főszereplők történetét, és két évvel a harmadik évadban bekövetkezett csata után veszi fel a fonalat.
#7

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy amerikai halálraítélt és egy angol plébánia pincéjében rekedt nő útjai a legváratlanabb módon keresztezik egymást. több»

A négyrészes sorozat Steven Moffat jóvoltából érkezik a Netflixre. Íme, mire számíthatunk: egy halálraítélt (Stanley Tucci) az Egyesült Államokban vezeklést keres, miközben a kivégzés előtt áll. Egy angliai vonaton egy újságíró (Lydia West) egy sztorit keres. Egy csendes kis faluban egy lelkész (David Tennant) felveszi a fia matektanárát (Dolly Wells) az állomásról. Mind a négyen olyan dilemmába keverednek, amely egyiküket gyilkosságba sodorhatja...
#6

dráma | romantikus

Netflix

Simon és Wilhelm élete örökre megváltozott a kiszivárgott felvételek miatt. Most külön utakon járnak, de vajon meddig marad ez így? több»

A Szerelem vagy kötelesség első évada váratlanul nagy sikert aratott a Netflixen, kitört Svédországból, és világszerte számos régióban népszerűvé vált, ami gyorsan a második évadhoz vezetett. A folytatásban a téli szünetet követően mindenki visszatér az iskolába. Wilhelm azon fáradozik, hogy bosszút álljon Auguston és visszaszerezze Simon bizalmát - viszont ténykedései az egész monarchiát veszélybe sodorják.
#5

dokumentum | krimi

Netflix

A barátokkal, családtagokkal és magával Sally McNeillel készített interjúk bemutatják a testépítő házaspár zűrös házasságát és annak sokkoló végét, ami egy... több»

A történet középpontjában az elítélt testépítő, Sally McNeil áll, aki Ray McNeil testépítő felesége volt. 1995-ben Valentin-napon agyonlőtte férjét, aminek következtében 19 év börtönbüntetésre ítélték. Az új doku-sorozat során a barátok, a családtagok, valamint az ügyben érintettek a védelem és a vád részéről is megszólalnak. Maga Sally McNeil is részt vesz a produkcióban, és interjút ad a készítőknek. A sorozat megpróbálja majd felvázolni a gyilkosság mögött álló motivációkat, és naprakészen tájékoztat minket az ügyről - többek között arról is, hogy idén tényleg feltételesen szabadlábra helyezik-e az elkövetőt.
#4

dokumentum | krimi

Netflix

Egy szexuális wellness cég története, ami nagyon sikeres volt, legfőképpen "orgazmusmeditációja" miatt - azonban néhány tag elkezdte felkavaró vádakkal illetni az intézményt. több»

A dokumentumfilm a ma már nem működő OneTaste globális wellness vállalatról szól, amelyet 2001-ben alapított Robert Kandell és Nicole Daedone. A cég a női orgazmusról tanított - legalábbis ez volt az alapötlet -, de az évek során emberkereskedelemmel, prostitúcióval, csalással és a munkajog megsértésével vádolták, a cég pedig 2018-ban megszűnt, és a mai napig FBI-vizsgálat alatt áll.
#3

49 Az etikus hacker  (2022)

(2)

akció

Netflix

Az önjelölt etikus hacker, Mel Bandison élete a feje tetejére áll, amikor megakadályozza egy high-tech önvezető busz adatainak feltörését, ami történetesen egy nemzetközi... több»

A hollandiai Fiction Valley jóvoltából érkezik Annemarie van de Mond rendező új, női főszereplővel készült akcióthrillerje. A történetben megismerhetünk egy etikus hackert, aki egy botrányt követően menekülésre kényszerül, miközben megpróbál a nyomára akar bukkanni azoknak, akik bemocskolták a nevét.
#2

60 Blockbuster  (2022)

(2)

vígjáték

Netflix

Miután megtudja, hogy ő vezeti az utolsó Blockbustert Amerikában, Timmy és alkalmazottai a túlélésért küzdenek. több»

Az irónia erős ebben a sorozatban, ami az utolsó Blockbuster üzletről szól az Egyesült Államokban - az üzletláncot nagy részben a Netflix tette tönkre. A történetben megismerhetjük a küszködő kiskereskedést, akik mindent próbálnak megtenni annak érdekében, hogy nyitva maradjanak. A Melissa Fumero, Randall Park és J. B. Smoove főszereplésével készülő új sitcom a Brooklyn 99: Nem százas körzet és a Superstore - Az agyament műszak egyik alkotója jóvoltából érkezik.
#1

71 Enola Holmes 2  (2022)

(13)

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Netflix

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»

Millie Bobby Brown és Henry Cavill visszatérnek, hogy az Enola Holmes folytatásában is elkápráztassák a nézőket. A filmben Enola magánnyomozóként dolgozik, és egy eltűnt lány ügyét szeretné felgöngyölíteni. Viszont minél mélyebbre ássa magát, annál nyilvánvalóbbá válik egy rejtélyes összeesküvés, aminek a lebuktatásához szüksége lesz barátaira és magára Sherlockra is.