Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Enola Holmes 2 (2022)

Enola Holmes 2
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
6
Videók

Galéria (13)

Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown
Helena Bonham Carter
Henry Cavill
Henry Cavill
Henry Cavill
Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown

Videók (6)

 
Artemisia   2022. 11. 15.

legújabb vélemény a nap véleménye

1
Két Holmes jobb mint egy

A 2020-as Enola Holmes-filmnek kétségkívül megvoltak a maga gyerekbetegségei, de összességében egy bájos, kedvelhető kis young adult sztori volt, elsősorban könnyed, humoros hangvételének és színészeinek köszönhetően. A folytatás nem sokat váratott m... teljes kritika»

 
Master   2022. 11. 07.

3
Vicces túlbonyolítás

A 18 éves Millie Bobby Brown ezúttal is vicces, mi több: szórakoztató, hiszen igazi egyéniséggel keveredik különleges kalandokba a XIX. századi Angliában. Ugyanakkor maga az alaptörténet feleslegesen túlkomplikált, egy idő után unalmas. A kalandok mégis látványosak és különleges az 1880-as évek Londonjának látványa is. Kapunk poénokat is folyamatosan. Harry Bradbeer egy erős 60%-os filmet hoz össze. A fiatal Enola egy eltűnt lány után nyomoz, miközben kutatása egy ponton összekapcsolódik magándetektív bátyja, Sherlock Holmes detektivkedésével.

 
hp   2022. 11. 06.

1

Jókat olvastam, hallottam a filmről, de őszintén szólva engem nem annyira győzött meg. Millie Bobby Brown ugyan lényegesen jobb, mint az első részben, de a nyomozás valahogy ad hoc volt a számomra. Az egész cselekményt mintha véletlenek irányították ... több»

 
RigbyTheMad Nézhetetlen  2022. 11. 07.

1

Jót nem igazán lehet róla írni. Az első rész jobb volt valamivel. Meg mutatkozott, hogy színészi képessége nincsen a színésznőnek, sajnos eléggé tehetségtelen, vagy inkább neki kellett volna ezt játszania. A fejvágásai, ahogyan beszélt egyszerűen, na... több»

 
JRD   2022. 11. 07.

0

Semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint az első rész. Furmányos, érdekes, lendületes és aranyos. Kikapcsolódásnak, szórakozásnak tökéletesen megfelel. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Eastern79   2022. 11. 05.

0
Elődjét felülmúló folytatás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Millie Bobby Brown bájos és tehetséges, és Enola Holmes szerepét mintha egyenesen neki találták volna ki. Henry Cavill tekintélyt parancsoló jelenléte ismét hoz egy kis komolyságot a történetbe, bár most eleve sokkal jobb lett a sztori, mint az első részben. Helena Bonham Carter újbóli feltűnése külön öröm számomra és ezúttal a főgonosz(ok) is végre karizmatikusabbra sikerültek. Látványos, nagyon hangulatos, szépen fényképezett akció-kalandfilm, kellemes humorral és nagyon jó színészekkel.

 
azurou   2022. 08. 05.

0

Szerintem minden szempontból egy egész jó film. Igazából semmivel sem volt bajom - nem mondanám kiemelkedőnek, de szórakozásnak, kikapcsolódásnak elmegy.