Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
3
Videók
Feltámadás
 
inzon   2020. 04. 13.

legújabb vélemény

Nem volt rossz film. Így húsvétkor igazán nézető. Valóban akciódús krimi. Bár sajnáltam a végén a tribunust, amiért nem tért vissza a légióhoz. Annak nem értettem az okát. Elég lett volna csak kimenőt kérnie.

 
tamas84   2016. 07. 09.

A film túlságosan lassú ahhoz, hogy meg tudja szólítani a fiatalabb korosztályt. Ebből a lassúságból könnyen lesz unalom.


 
hsanya182   2017. 12. 28.

Most az ünnepek (Karácsony) idejére remek választás volt. Ókori Római Birodalom korában járunk, Jézus feltámadásáról szóló misztikus film, kicsit lassúcska ugyan, nem lényegre törő, de hatásos. A realista nagy hadvezér minden erejével ki akarja deríteni az igazságot, nem hisz a babonákban, remek szócsatái remekül tükrözik az anyagi világhoz való ragaszkodását, hitetlenségét, végül elég erős jellemfejlődésen megy keresztül, fel kell égetnie a múltját...

 
Borga   2016. 11. 25.

Annak ellenére, hogy a Risen egy kicsit lassúra sikerült egy igazán remek film, melyet érdemes megnézni. Különösen azoknak ajánlott, akiket érdekel a bibliai téma. Meglehetősen hű a Bibliához, amely mindneki számára érdekes filmélményt nyújt.

 
Attila   2016. 11. 27.

Szuper film egy Katonáról aki isten üldözöjéböl hivövé válik azonban nem tudja elfogadni amit látott hallott...döbbenetes ahogy egy ember átalakulását látni lehet a filmben...mindenkinek ajánlom!

 
stomachh   2016. 08. 24.

Jó a történet, nagyon jó a színészi játék, mégsem ragadott annyira magával. A lendület hiányzott belőle (persze nem egy thriller vagy akciómozi, de akkor is).

 
michal   2016. 05. 05.

Pont olyan film, amilyennek az ilyen bibliai, hiten alapuló történeteknek lenniük kell: intelligens és megnyerő.

Joseph Fiennes
Peter Firth
Joseph Fiennes
Joseph Fiennes
Tom Felton
Joseph Fiennes
Tom Felton
Joseph Fiennes
Peter Firth
Stephen Hagan
Joseph Fiennes
Joseph Fiennes
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.